Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerencsés lesz az a lány aki a feleséged lesz. Mit jelent ez a duma?
Figyelt kérdés
2017. dec. 23. 11:52
31/49 anonim válasza:
29 azért az ego nem kicsi..... írsz egy sort arra utalva hogy xx a kromoszómád és utána látványosan fedezékbe vonulsz a hódolók ostroma elől :-)
32/49 anonim válasza:
És ha láttam benne vonzó tulajdonságokat, akkor mi van?
Épp a második gyermekemmel voltam várandós, és azt a fajta érdeklödést, nőhöz való hozzáállást oktatni kéne. Plusz az alap mentalitása, minden más nőhöz való viszonya, és később láthattam a párja oldalán, és igazam lett. És egy mezei bscs közgazdász, noname titulussal, átlag kinézettel, normális célokkal, ellenben nagy szívvel, empátiával...
33/49 A kérdező kommentje:
tehát összejöttél volna vele? (megfelelő körülmények esetén)
2017. dec. 31. 16:40
34/49 anonim válasza:
Ha öt évvel korábban találkozunk, akkor igen, lett volna esélye. Mivel nagyon hasonló a férjemhez.
35/49 anonim válasza:
Én ezt annak a férfinak mondanám, akit nagyon szeretek, de én nem kellek neki :-(
37/49 anonim válasza:
Ez a link szerintem hülyeség.
Én is tele vagyok munkával, maszek vállalkozó vagyok.
Jó hogy nem érek rá minden nap órák hosszat cseverészni.
38/49 anonim válasza:
Nekem is mondtak már hasonlót. Még azt is, h én 30 koromra biztos meg fogok házasodni, mert olyan típus vagyok.
Háááát, nem jött be... :D
39/49 anonim válasza:
szerelmet..legalábbis nálam ezt jelentette, mert mindig nagy szertelem vallás közepette mondta legalább 5 leányzó is miközben azon izgultak, hogy egyáltalán járok-e velük....ebből 3-al jártam kettőt visszautasítottam. A háromból csak egy lett a szerencsés aki ma már a feleségem :-)
40/49 anonim válasza:
Volt egy csaj aki nagyon durvan nyomult a páromra. Anno 3 honapig egyutt voltak, de a csaj tobb szempontból is csalódás volt. Szoval mindent megtett hogy szetszedjen minket, aztan amikor parom elkuldte a francba stilust valtott es azt mondta csak legyenek baratok, de ezúton is vissza lett utasitva es akkor mondta paromnak, hogy szerencses vagyok (marmint en), mert vele vagyok. Ez az o eseteben azt jelentette hogy nagyon szeretne a helyemben lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!