Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerencsés lesz az a lány aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerencsés lesz az a lány aki a feleséged lesz. Mit jelent ez a duma?

Figyelt kérdés
2017. dec. 23. 11:52
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
97%
Azt akkor is szoktuk mondani ismerosnek baratnak rokonnak, ha olyat tesz aminek egy nő (es majd adott esetben a baratnoje/felesege) nagyon ertekelne. Pl hazias, vagy lovagias vagy. Stb
2017. dec. 23. 12:23
 12/49 anonim ***** válasza:
100%
Ez olyan mint a "Jobbat érdemelsz nálam" duma.
2017. dec. 23. 12:27
 13/49 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy neki nem kellesz, mert túl kedves, odaadó vagy, és ez nem vonzó, de jól fog járni veled valaki, aki kiszolgálót akar.
2017. dec. 23. 12:58
 14/49 anonim ***** válasza:
96%

En is mondtam mar ilyet. Az elso exemnel igy gondolom a mai napig.

Hat eve vagyunk kulon. Nem kellene ujra , tul tettem magam a dolgon es o dobott ki engem , de megiscsak ugy gondolom, szerencses lesz a felesege.

Egyebkent joban vagyunk a mai napig.

2017. dec. 23. 14:04
 15/49 A kérdező kommentje:
egyébként én is kamu dumának tartom.
2017. dec. 23. 14:16
 16/49 anonim ***** válasza:
97%

Egy választ nem írtatok még eddig: ha valóban így gondolja, mert a lány, aki ezt mondja, nem lehet a felesége. Nem azért nem lehet, mert a lánynak nem kell a férfi, hanem azért, mert a férfi nem akarja.

Én nőként mondtam ilyet egy ilyen szituációban: borzasztóan tetszett egy férfi, mindenemet odaadtam volna érte, de ő nem akart engem. Egy nagyon jó férfinak tartom, rendkívül jó lélekkel megáldva, és örülök, hogy ismerhetem őt. Tehát nem én koptattam le őt, hanem ő engem, és mégis ezt mondtam. :)

N

2017. dec. 23. 16:03
 17/49 anonim ***** válasza:
100%
Minden lány ezt mondta nekem aki nem akart tőlem semmit.
2017. dec. 23. 16:32
 18/49 A kérdező kommentje:
előző jól látja.
2017. dec. 23. 16:33
 19/49 anonim ***** válasza:
100%

16: ez amit leírtál viszont talán az egyetlen olyan szituáció, amikor a férfiben fel sem merül, hogy miért mondod.

Ő is tudja, hogy elutasított, és most efelett szomorkodsz.

2017. dec. 23. 16:58
 20/49 anonim ***** válasza:
94%

Van abban valami, amit írsz. Ha egyszeri alkalom lett volna, és ha akkor mondom, amikor elutasított, akkor teljes mértékig igazat adnék neked.

Mi azonban azóta is jóban maradtunk, barátoknak mondom magunkat, és ezt évekkel később is mondtam neki, amikor az elutasítás már feledésbe merült. Nem minden nap, hanem amikor helye és ideje van, megnyugtatom, hogy vele minden rendben. Át szokott menni az üzenet, tudja, hogy őszintén mondom.

Mint írtam az elején is: ha egyszer, az elutasítás után hangzott volna el ez, akkor igen, tűnhetett volna így is, és azért nem hitte volna el.

Egyébként emiatt nekem olyan furcsa olvasni azokat a válaszokat, miszerint lekoptató duma. Ez és az ehhez hasonló mondatok az esetemben szívből jönnek és őszintén gondolom. :)

2017. dec. 23. 17:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!