Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg nem normális, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nem normális, hogy nem akarok párkapcsolatot?

Figyelt kérdés
Talán azzal kezdődött az egész,hogy sohasem érdekeltem igazán a lányokat. Nem tudom az okát,hogy miért de a mai napig is levegőnek néznek. Ennek köszönhetően elzárkózom az ismerkedéstől ami bevallom őszintén nem is menne. Inkább befordulok és elvagyok a saját kis világomban a gondolataimmal. Néha amikor tegyük fel egy lány szimpatikus számomra inkább rögtön elfojtom az érzéseimet és azt kezdem el hosszasan mondogatni magamban,hogy "mit akarsz tőle te szerencsétlen". Sohasem vettem észre azt,hogy minimálisan szimpatikus volnék valakinek így inkább beletörődöm és elfogadom. Tudom,hogy nagyon fiatal vagyok de én már feladtam az egészet és sohasem fogom megadni az esélyét annak,hogy egyszer lehessen egy párkapcsolatom. Szándékosan el fogom taszítani azt aki megpróbálna felém közeledni vagy esetleg látnám rajta azt,hogy szimpatikus vagyok számára,de ettől nem kell félnem úgy gondolom. Tudom,hogy nem helyes amit teszek és attól tartok,hogy egy idő után meg fogom gyűlölni a nőket de mára már semmi sem tud érdekelni.

2017. dec. 21. 21:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
69%

Nagyon helyesen teszed, Kérdező!!! A párkapcsolat csak nyűg, és feleannyit nem ér, mint amennyit kínlódni kell vele, te csinálsz jobb vásárt, ha hagyod a fenébe, és elzavarod azt a lányt, akinek kellenél. Azt csak a kapcsolatfüggő ideggyenge kismókusok gondolják, hogy párkapcsolat nélkül nem élet az élet - mert ők a saját boldogságukat mástól teszik függővé. Persze, hogy ők azt fogják mondani, milyen jó a párkapcsolat, kb. mintha egy drogfüggőt kérdeznél, jó-e a heroin.

Maximálisan támogatom a nézeteidet, és nagyon igazad is van. Mégis mi hasznod lesz a párkapcsolatból? Egy ideig boldogok vagytok, aztán jön a megszokás, ráuntok egymásra, jönnek a veszekedések, a megcsalások, aztán a válás, oszt búcsút mondhatsz a fele vagyonodnak. Mindezt egy kevéske boldogságért. Hát tényleg megéri. Mintha szalonasütéskor felgyújtanád az egész erdőt, csak hogy jól átsüljön...

Majd meglátod 10-20 év múlva, amikor a most boldog szerelmespárok helyett rossz házasok, és egymást maró-gyűlölő, féltékenykedő emberek vesznek körül, és hálás leszel magadnak, hogy ezt mind-mind megspórolod. Magyarországon rohamosan csökken a házasságkötések száma, a válásoké pedig ugyanilyen ütemben exponenciálisan nő, ez is minket igazol. Ennyire éri meg párkapcsolatban lenni.

#6 válaszadó, ha nem tetszik a kérdés, NE olvasd. Senki nem tart töltött revolvert a fejedhez, hogy kommentelj olyan kérdéshez, ami idegesít. Fáradj át mondjuk az Ezotéria kategóriába, olvasgass szellemes, boszorkányos meg földönkívülis kérdéseket, problem solved.

2018. jan. 14. 16:36
 12/16 A kérdező kommentje:
Régebben szerettem volna egy családot, feleségét, gyerekeket de ma már egyáltalán nem vágyom rá. Sőt inkább tiltakozom ellene. Inkább néha elmegyek a prostihoz és meg van oldva. Nem kell senkit sem megtűrnöm magam mellett.
2018. jan. 14. 17:09
 13/16 anonim ***** válasza:

Épp azaz hogy neked van igazad

a 11. válaszadó nagyszerűen leírta! A párkapcsolatokkal csak a baj van és sokkal többet veszítesz vele mint amennyit nyersz!

Persze van csomó romantikus történet ahol a szerelem ereje győz a végén,de ez a VALÓSÁG! Nem a Szélor Moon, nem a Romana meg nem a Bianka füzetkék!!!!!! Ráadásul Magyarországról beszélünk ahol rohamosan csökken a párkapcsolatok és a házasságok száma!

Na vajon miért...biztos mert olyan csodás remek dolog, ugye???

A 6. válaszadó meg kapta a mínuszt tőlem.

2018. okt. 29. 23:21
 14/16 Erdei Márton Zsolt válasza:
Sztem meleg vagy, aszexualis vagy. Mind2 gáz
2021. febr. 12. 14:01
 15/16 Erdei Márton Zsolt válasza:
Ur isten. Itt mindenki hulye
2021. febr. 12. 14:02
 16/16 anonim ***** válasza:
Azért az gáz, hogy egyesek sivalkodnak, mint a sebes valagú csirke
2021. nov. 26. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!