Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akik ismerkedtetek már neten, ezek közül mi igaz rátok és mit vesztek leginkább figyelembe?
1,Alkalmi partnert, vagy komoly kapcsolatot kerestetek?
2, Csak a profilkép számít és hogy a férfi mennyire jóképű?
3, Számít, hogy a kiszemelt intelligens, kellemes személyiség benyomását keltse a képek alapján?
4, Számít, hogy frappáns, szellemes legyen a bemutatkozó szöveg?
5, Számít, hogy a bemutatkozóból kiderüljön foglalkozás, hobbi, vagy érdekesebb ha valaki nem teljesen nyitott könyv?
6, Mennyire lényeges, hogy a beszélgetésből úgy érezzétek az illető komolyan érdeklődik utánatok?
7, A túl gyors nyomulás, a találkozó hamar felhozása eltántorít?
1,Komolyat, de úgy voltam vele, kezdjük el aztán meglátjuk mi lesz belőle. Egyszer összejött páralkalmas, de tudtam, azzal a sráccal nem lehet hosszabb távon tervezni.
2, Kell hogy szimpatikus legyen valamiben, de ez egyénenként más lesz. Viszont ha jól néz ki és baromságokat ír alatta vagy olyat amivel nem értek egyet, vagy ha semmit se abszolút, akkor felejtős. :)
3, Abszolút, de hát ez a lényeg. Társkereséskor mindenki a legjobb oldalát mutatja eredetileg. A "kellemes" jó szó ide. Nem kell hogy a tökéletesség süssön róla, csak hogy egy srác aki szereti magát. Hidd el, ez sütni tud a képekről. :) Pl. páromnak volt egy profilképe, amin öltönyben volt és a feje hejére odatartott egy "problem?" fejet. Hát ott megnyert magának. :D
4, Ha van benne egy kis csavar, az azért jó mert mutat valamit a személyiségedből. Plusz a lányok szeretik a humoros pasikat. Nem kell 0-24 humorbombának lenni, de ne is az általános xkg xcm vagyok, ismerkedni szeretnék duma legyen. Legyél benne Te! :)
5, A 4-es pontra hivatkozva nem rossz dolog. Amit ebből fontosnak tartasz, de 1-2 abszolút jó lehet mert kb be tudja lőni a másik, hasonló-e az ízlésetek. Inkább azt emeld ki emaitt, ami neked fontos. :)
6, Lényeges, de a személyes benyomás után még lényegesebb, ha mindketten tetszünk egymásnak. Személyes tali előtt óvatosan fogalmaztam mindig is. Ha szimpi volt a pasi, éreztettem, hogy az, de azért a találkozás a választóvíz. Utána kicsit húzdmeg-ereszdmeg-et is lehet játszani.
Bár mi párommal elkezdtünk beszélgetni egy csütörtök délután 2 éve, azóta se hagyjuk abba szinte sose :D
7, Kb egy 4-5 napos üzenetváltás látszik racionálisnak nekem. Persze attól függ, mennyit üzengettek. De nem érdemes túlhúzni, sem egyből a találkát felhozni, hisz a lány akkor még nem is tudja, akar-e veled találkozni (azért mi nagyon félünk a sorozatgyilkosoktól egyébként...)
1. komoly kapcsolatot
2. nem, fontos, nyilván, de nem kizárólagosan az alapján döntök
3. inkább úgy mondanám, fogjon meg rajta valami, pl. mosolyogjon, az már pozitív számomra
4. nem volt bemutatkozó szövege, de a beszélgetéseinkkel elvarázsolt
5. nem fontos, sok embernek csak alapdolgok voltak fenn
6. 100%-osan, aki csak szexre ment, azt hagytam is a francba
7. nem, bár nekükn fél évig kellett várni sajna az első találkára :(
1. Komolyat (alkalmit szerintem inkább férfiak keresnek nagyobb arányban, így a hölgyek akiknek ez felmerül az életében "csak így jártak"..kategória)
2. Ha már van profilképe, akkor nyilvánvalóan számít az első megítélés szempontjából.
3. Számít, hogy intelligens és kellemes személyiség benyomását keltse, de az beszélgetés közben történjen. Képekről hogy? Kirak egy fotót különböző szakmai folyóiratokról ahogy olvassa? Vagy egy fotót ahol egy öreg néninek segít?
4.Nem érdekel a hülye bemutatkozó szöveg. Minél hosszabb, annál inkább lerí, hogy a pasi nagyon kétségbeesett. Legyen őszinte.
5. A foglalkozás, vagy fő érdeklődési kör nem árt, mert valami közös alap kell az elindításhoz.
6.Általában nőként tudom, hogy első blikkre tetszem a pasinak, nyilván akar valamit. Hogy mennyire komolyat az nem a pötyögés alatt fog kiderülni.
7. Igen (mi a túl gyors? - ha tud időzíteni, "érzi" mikor kell, akkor oké)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!