Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akik ismerkedtetek már neten, ezek közül mi igaz rátok és mit vesztek leginkább figyelembe?
1,Alkalmi partnert, vagy komoly kapcsolatot kerestetek?
2, Csak a profilkép számít és hogy a férfi mennyire jóképű?
3, Számít, hogy a kiszemelt intelligens, kellemes személyiség benyomását keltse a képek alapján?
4, Számít, hogy frappáns, szellemes legyen a bemutatkozó szöveg?
5, Számít, hogy a bemutatkozóból kiderüljön foglalkozás, hobbi, vagy érdekesebb ha valaki nem teljesen nyitott könyv?
6, Mennyire lényeges, hogy a beszélgetésből úgy érezzétek az illető komolyan érdeklődik utánatok?
7, A túl gyors nyomulás, a találkozó hamar felhozása eltántorít?
1. Csak és kizárólag komolyat. Régebben benne voltam a random ártatlan haverkodásban is, alkalmit sosem akartam és soha nem is volt.
2. Nem. Van, mikor az illető első ránézésre is taszít (nem, nem azért, mert ronda, inkább mert ízléstelen ő vagy a kép, amit csinált (sokat elárul, hogy ki milyen képet vállal fel magáról), vagy ápolatlan), de mikor tetszik, vagy nem tudom egyértelműen eldönteni, végignézek rópa MINDENT, amit megtalálok.
3.Abszolút. A félmeztelen, indokolatlanul feszítős, retkes tükör előtt pózolós majmokat reflexből szórom ki. Normális ember megsemmisíti az ilyen képeket magáról, nemhogy közzé tegye.
4. Nem kell frappánsnak lennie feltétlenül, de jó, ha a lényegi infóket tartalmazza. Ha nem vagy nincs egyáltalán bemutatkozó szöveg, nem tudok miből táplálkozni és mivel nekem van is, frappáns is, tartalmas is, elvárom, hogy a másik figyelembe vegye és használja az eszét (meg az infót), ne azokat kérdezgesse, amiket ott is megtalál és/vagy mizuzgasson.
5. Amit fontosnak tart, az derüljön ki. Olyan, amire lehet hivatkozni, vagy lehet rá mit mondani. Múltkor egy olyan sráccal beszélgettünk tök jól, akinek annyi volt, hogy megetetné a cicámat. Ebből is tudtunk jó beszélgetést kreálni, kezdve a háziállatainkkal, majd nem is tudom, hova kanyarodott a beszélgetés. De volt, aki kiírta az ilyen alap infókat, ott is tudtam vele miről beszélni, mert amellett, hogy érdekelt is, amit tanul, vevő is volt rá, hogy belemenjünk a témába és nem kérdezgetett össze-vissza minden random fost, hanem szép, soksoros válaszokkal reagált az üzeneteimre a témán belül. Ezt szeretem.
6. Nem kell tövig benyalnia. Érdeklődést mutasson és pozitív visszajelzést. Ugyanakkor nyugodtan fejtse ki a véleményét, akár az enyémmel szemben is, ha kulturált és okos egy válasz, akkor az nem lehet rossz, amennyiben ízlésekről és véleményekről beszélünk. Ne faggasson agyatlanul, reagáljon az üzeneteimre, ne kérdezzen azonnal vissza, ne álljon az egész beszélgetés kérdésekből. Ne dicsérjen olyan miatt, amiről fingja sincs, hogy úgy van-e, nem kell esztelenül bókolni. Legyen egyértelmű, érdeklődjön egyértelműen, de nem akarok rajongót meg hódolót.
7. Nincs vele bajom. Egy feltételhez kötöm a találkozást, hogy előtte minimális garancia mutatkozzon a beszélgetéseinkben arra, hogy nem fogjuk magunkat halálra unni és nem fölöslegesen bszok ki órákat a dologra. Ha valakivel működik a beszélgetés, meg olyan kis aranyos, jófej, akkor szívesen találkozom. Ha már az is erőltetett és vontatott, vagy üres, én nem hiszek abban, hogy személyesen jobb lesz. A tapasztalat is azt mutatja, hogy akiben írásban nincs tartalom, személyesen méginkább nem lesz. Ezért nem fogok találkozni. +1 még ehhez, nekem ne kezdjen el szexchatelni meg perverzkedni úgy, hogy nem is látott, mert kizárt, hogy komolyan vegyem, vagy elhiggyem, hogy nem nyomul rám az első találkozás alkalmával. Lehet tenni kétértelmű megjegyzéseket, lehet a szexszel tréfálkozni, de nem szeretem, ha valaki úgy kacérkodik, hogy még nem is láttuk egymást. Kínos lehet, mikor az illető nem úgy néz ki, mint ahogy a képeken látszott és visszagondolsz arra, mikor leírtad, hogy mit csinálnál vele és hogy szereted csinálni. Bazi kanosnak kell ehhez lenni. És szerintem illetlen és közönséges egy idegennel szemben, márpedig akit nem láttál még soha, az azért bőven benne van az idegen kategóriában. De ez csak személyes rigolya.
1. Komolyat.
2. Nem szobadiszt keresek a sarokba.
3. Alap.
4. Eleg par normalisan megfogalmazott mondat. Nem kell az eroltetett humor.
5. Konkret foglalkozas nem feltetlenul, erdeklodesi kor rleg lenyeges.
6. Fontos.
7. Igen. Nincs kedvem allandoan randikra jarni, viszont tul soka sem kell huzni.
1. Isis. De alkalmi netről nem jött össze sose.
2. Elsőre mondanám, hogy igen, de inkább úgy, hogy a kép legyen igényes, ne tükörselfie vagy szemből tokás akármi. Utóbbiból rengeteg van...
3. Egy kép alapján ezt őszintén, meg nem mondja senki. Nyilván legyen szimpatikus, de egy képről nem vonok le messzemenő következtetéseket. Csak azt, hogy tetszik vagy sem.
4. Ha frappáns az plusz. De ha egyszerű és normális, nekem az is megfelel. A helyesírás legyen rendben.
5. Nekem ez mindegy.
6. Mindenképp. Ha csak unalomból írkál gyorsan hagyom a fenébe.
7. Én max egy hétig várok a találkozóval. Általában annyi beszélgetésre tartok igényt, hogy lássak fantáziát a dologban. Ez azért fél óra után még nem feltétlenül garantált. De ennél több időt én nem várnék, felesleges szerintem.
Barátomat is neten ismertem meg. Nagyon tetszett az egyik képe, ezért húztam jobbra. (badoo) El se olvastam a szövegeit, bevallom. Ő írt nekem, vicces volt, a semmiről beszéltünk napokig kvázi, de nagyon szórakoztató volt, látszott, hogy értelmes jó humorú. Nem tudtam még ekkor, de borzasztóan meg kellett ehhez erőltetnie magát, mivel amúgy nagyon kis zárkózott és csöndes. :D Egy hét után randiztunk, és ott fél óra után eldöntöttem, hogy nekem ez a pasi KELL, kerül amibe kerül. :D
4: DENIAL
Én vagyok az élő ellenpélda :D
Röviden: Július végén lett vége az előző kapcsolatomnak. Barátaim unszolására felraktam magamat kb 3 hét után netes társkeresőre. Hidd el nem vagyok jóképű, de felraktam magamról egy vállalható kulturált képet, illetve "kikreatívkodtam" egy szellemes, könnyed, pozitív hangulvételű bemutatkozást. Kb 1-2 óra alatt már jött is egy nagyon "előnyös tulajdonságokkal" rendelkező hölgytől a privát, hogy -> nagyon tetszik a bemutatkozó leírásom etc. Láttam, hogy dohányzik, erre rákérdeztem külön és elnézést kértem tőle, hogy nem töltöttem ki kellőképpen a profilomat, mert azt elfelejtettem kikötni, hogy engem NAGYON zavar a dohányzás. Jó barátaim persze lehülyéztek instant :D :S
Másikra meg ráírtam (nem sablon szöveget) még aznap, elküldtem a 'fészes azonosítómat, mert láttam már nem VIP. Másnap egyből felvett reggel :) Abból nem lett semmi sajna, mert azt elrontottam :( 24 után jó fáradtan leálltam chatelni vele, fél délelőttöt átdumáltunk, mire feltettem egy olyan kérdést amit nem szabadott volna, mert még írta is a bemutatkozó szövegében. :S Mea culpa, 'ebattam... de már másnap "nem ért rá"
Persze még írtam pár hölgynek, párral még váltottam 1-2 karikát, de azoknak meg én nem jöttem be. :)
Aztán le is vettem magamat (kicsit visszajött az exem utáni idióta vágyakozás, pedig ő csalt meg), azóta nem is próbálkoztam, talán majd lehet megint felteszem magamat, mert már tényleg túltettem magamat a dolgokon. :)
1. Csak komoly
2. Minden esetben megnézem az adatlapot. Nem a helyes arc dönt.
3. Azért nem árt ha van ott gógyi. Igen, ne legyen valaki "ki ha én nem" típus
Köszönöm szépen a válaszokat, különösen az első három válaszolónak! :)
Meglepően sok hasznos dolog érkezett. Ha még nézitek a korotokat leírhatjátok, azt elfelejtettem kérdezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!