Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek van/volt párja - ti hol ismerkedtetek meg?
Sok kérdés szól arról, hogy ajánljatok ismerkedős helyeket. Kíváncsi vagyok, hogy mi a valóság, ahonnan tényleg össze lehet jönni.
Kezdem is:
Első szerelmemet egyetemen ismertem meg
Másodikat pedig interneten.
Ez elsővel egy utcában laktunk.
A másodikkal, gimiben, baráti társaságon keresztül.
A harmadikkal interneten, örök életemre bánni fogom, hogy megismertem!
A negyedikkel és egyben utolsóval, egy rockkocsmában csajos este keretében.
A miénk kicsit hosszabb sztori.
Mindig is egy faluban laktunk, ráadásul nem is a két végén a falunak, hanem egész közel egymáshoz, de 19 évig elkerültük egymást. :"D
A tesóját már régebbről ismertem, de ő sok volt (be nem állt a szája, és állandóan a kocsikról beszélt.) Ő mutatott az öccsének a telefonján, de azt mondta, hogy nem érdemes velem kezdeni, mert elvileg félénk vagyok. XD
Végül csak rám írt, és azóta is együtt vagyunk.
Élőben úgy találkoztunk először, hogy már tudtuk, kicsoda a másik, hogy egy busszal mentünk ügyeket intézni. Ezt előre talán nem is beszéltük meg.
21/L
Elsővel közös baráti társaság.
Kettővel, mert egy házban laktunk.
A mostanival egyetemen.
22N
Baráti társaságban, még gimis korunkban.
34/N
Elsőt közös baráti társaságban - nem volt jó ötlet, aki összehozott minket, mindenbe bele is szólt utána, és végül miatta szakítottunk.
A másodikat (egyben az utolsót) chatoldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!