Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azért kerülnek a lányok mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért kerülnek a lányok mert félénk, visszahúzódó, csendes fiú vagyok tele gátlással?

Figyelt kérdés
Sajnos egyáltalán nincsen önbizalmam és ennek köszönhetően nem ismerkedem senkivel sem mert kinek is kellene egy gátlásokkal téli fiú. Másfelől pedig kezdek beletörődni az egészbe.

2017. dec. 20. 09:38
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
100%
Én is ilyen vagyok csak lányba.
2017. dec. 20. 19:01
 22/23 anonim ***** válasza:

Szia én is abban a cipőben járok mint te!

Azt tudom javasolni hogy mint a 9-es válaszoló kezd kicsiben a dolgot.

barátság hobbi. ha ügyes vagy olyan hobbit válassz amiben lányok is vannak néha.

Aztán ismerd meg önmagad.

nézd meg mik benned azok a dolgok amiben jó vagy.

akármilyen dolog: lényeg hogy jó legyél benne. és vállald fel azt a valamit akármi legyen is az. és mutasd meg hogy te az vagy és olyan vagy.

2017. dec. 22. 14:55
 23/23 anonim ***** válasza:
Én ugyan az ellenkező nemhez tartozom, de megértelek teljesen... :/ Én is évek óta próbálok változtatni a viselkedésemen, a kisugárzásomon, mert azt veszem észre, hogy senkinek nem vagyok szimpatikus a zárkózottságommal, hallgatagságommal. Ismerem egy hozzám hasonló lányt (osztálytársam), akivel azt hittem majd lehetünk barátok, mivel úgy tűnt eléggé hasonlóak vagyunk. De aztán sajnos rá kellett jönnöm, hogy két ugyanolyan habitusú ember nem igazán tud mit kezdeni egymással vagy csak én vagyok ennyire szerencsétlen... Pedig bennem mindig is a visszahúzódó emberek mozgattak meg valamit legyen szó barátságról, párkapcsolatról. 18/L
2019. jan. 12. 17:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!