Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért kerülnek a lányok mert félénk, visszahúzódó, csendes fiú vagyok tele gátlással?
Csak egy jó tanács, egy olyantól aki hasonló helyzetben van/volt mint te.
Hagyd a csajozást egyelőre, változtass az életviteleden, új munka, űj hobbik, elfoglaltságok (pénzt ne sajnáld ezekre). Esetleg külföldön is szerencsét próbálhatsz(nekem ez segített). Nyiss új dolgok felé, próbálj ki olyan dolgokat amiket ezelőtt elutasítottál. Esetleg észre fogod venni hogy basszus ezek a dolgok jók... Nyilván nem kell magadat olyan dolgokba kényszeríteni amik többszöri próbálkozásra sem mennek, ilyenkor indulsz más irányba.
Ha mindezt átéled (a tényleg nagy változásokat), észre fogod venni hogy b.meg, el tudok beszélgetni, meg tudok nyílni mások előtt! Sok kitartást, hosszú folyamat lesz, évek, de megéri.
Jobb is, ha nem ismerkedsz és nem szaporodsz, legalább a selejtes negatív génjeidet nem fogja senki örökölni!
A válaszaid nagyban ellentmondásosak egymással.
"Ha nem szeretnék változtatni akkor nem írtam volna ki a kérdésemet."
vs
15. komment
Szóval, sok a rizsa és a rinya!
"Állandóan otthon vagyok bezárkózva a szobámba mert csak erre vágyom, hogy egyedül legyek."
arra vágysz, hogy egyedül legyél... tök jó, mert ebben nem gátol meg senki, ha ez a vágyad, akkor élj így. Csak akkor a siránkozást és a mérhetetlen önsajnálatot nem értem.
"Menő arcnak" születni kell. Neked nem jött össze. Próbálkozni lehet, de mindig előnyben lesz aki ilyen született, veled ellentétben aki csak utánozhatod a "menő" embereket.
"Menő" alatt most nem a többkilós aranyláncos harsányokat értem, hanem mindenkit aki "menő" mások szerint.
Sziasztok!
# 13/19: Az ismerkedést hagyom de nem csak egy időre hanem végleg. Eldöntöttem,hogy nem fogok ismerkedni senkivel sem a jövőben. A jelenlegi állapotomban nincsen értelme mert úgyis csak eltaszítanám magamtól. De már nem is érdekel. Eldöntöttem,hogy addig fogom bebeszélni magamnak,hogy nincsen szükségem arra,hogy barátnőm legyen én,hogy úgysem érdeklek egyetlen egy lányt sem ameddig el nem fogom hinni véglegesen.
# 14/19: Valószínű,hogy rám van írva mivel a legjobb barátom már nagyon sokszor mondta nekem,hogy látszik rajtam,hogy nagyon kedvetlen vagyok és ,hogy nincsen velem valami rendben. Már olyat is mondtak,hogy látszik rajtam az,hogy szigorú vagyok pedig ez nem igaz.
#18/19: "Én azt gondolom, inkább fel akarod magadra hívni a figyelmet." Egyáltalán nem akarom felhívni magamra a figyelmet. Most nagyon őszintén nekem mivel lenne jobb? Mert úgy gondolom,hogy semmivel sem. Egyáltalán nem akarom azt,hogy bárki is megsajnáljon vagy azt,hogy a középpontban legyen.
# 19/19: "Menő arcnak" születni kell. Neked nem jött össze." Engem egyáltalán nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!