Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell ilyen bunkónak lenni csajozás közben?
Szórakozóhelyen kb minden este legalább 10-15 csávó odajön hozzám. Már annyira zavar, hogy nem is mondok semmit annak aki megszólít mert ez a legegyszerűbb és van párom.
Múltkor az egyik hapsi lek.vázott csak mert nem álltam szóba vele.
Miért kell ennyire parasztnak lenni?
#29 igen, annak hívják mert az "ismerkedőhely" elnevezés nem hangik olyan jól, meg az sem, hogy "hétvégén megyek ismerkedni" de mint írták, ezek a helyek mindig is erről szoltak. Bulikázni, táncikálni otthon is lehet, meg akárhol, van hordozható hangrendszer. Ha egy csomó pasi figyelme kell miközben riszáljátok magatokat, nem kell meglepődni, hogy próbálkoznak.
"Aki k nak áll, ne csodálkozzon ha b ák...".
Aha, azért nem járók évek óta bulizni, és azért hiányzik, és azért keresek férfimentes szórakozóhelyet, mert minden vágyam, hogy vadidegen részeg pasiknak rám ágaskodjon... Minden nő álma ez :D
"Bulikázni, táncikálni otthon is lehet"
Aha.... hozol át olyan hangcuccot, ami meg tudja adni azt a tipikus "remeg a hasam" érzést, elviszed nyaralni az összes szomszédot, hogy ne verjék szét az ajtót miatta, és hozol embereket, hogy legyen hangulat?
Havonta 1-2 házibuliba el szoktam menni, tök jók, de NEM olyanok, mint mikor elmentünk anno táncolni a barátnőimmel.
Én pl szoktam olyasmi programokat is csinálni, mint amiket írtál. Ezek miért zárnák ki, hogy néha szeretnék szórakozóhelyre menni?
Ez igaz, de a kérdésemre még mindig nem válaszolt senki, hogy akkor melyik szórakozóhely volna az, ahol nincsenek (heteró) pasik, ahova lehetne menni táncolni csak úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!