Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért nem tudok csajozni?

Figyelt kérdés
Nem nezek ki rosszul, sportolok napi rendszeresseggel, egyetemre jarok, igaz nem vagyok insta meg facebook lajk kiraly, ritkan rakok fel dolgokat nem vagyok az a napi rendszeresseggel magamutogato, megis ugy erzem hogy a lanyok nem vesznek komolyan es nem latnam a visszajelzest h lehetne valami. Buliba se tudok felszedni lanyt. Eddig egyszer voltam egyutt lannyal, es ket lannyal smaroltam ugy h 19 vagyok. Egyket lany van akinek tudom h tetszek de ok vagy fiatalabbak vagy nem az eseteim. Nem tudom mi lehet a problema?

2017. dec. 9. 22:14
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nincs probléma. Ismerkedj, ennyi! Majd jön az, aki... Mármint elsőre nagyon ritkán találja meg az igazi párját az ember. Van aki külsőre ideál, van, aki belsőre. Na ahol majd metszi egymást a kettő, ott lesz a párod.
2017. dec. 9. 22:22
 2/10 Diavolino44 ***** válasza:
100%

Ezek a kezdo evek, ne gorcolj ra. Merj odamenni e megszolitani a lanyt aki tetszik, s ne vedd a szivedre az elutasitast, ennyi a titok.

Ha ezt a ket dolgot csinalod tolyamtosan akkor egyre jobb leszel.

2017. dec. 9. 22:26
 3/10 A kérdező kommentje:
En is ezt erzem hogy aki jobban ismer, azoknal lenne eselyem de ott sincs olyan aki irant tenyleg ereznek vmit. Viszont azzal a problemammal tisztaba vagyok h nehezen tudok ismerkedni. Ismeretlen lanyokkal nem tudok megismerkedni nem tudok nyitni felejuk. Nem tudom h ezen hogy javithatnek.
2017. dec. 9. 22:29
 4/10 A kérdező kommentje:
Igen ez a masik h felek a kudarctol is, hogy visszautasitanak. Neztem egy ketszer nagy csajozos haverjaim es lattam h lanyrol lanyra megy es ossze jon neki az egyik de sokszor tobben is elutasitjak mire odaeer
2017. dec. 9. 22:31
 5/10 anonim ***** válasza:
72%
Így van. Az elutasítás sokak félelme. Kezdj bele. Az elutasítást tapasztalatszerzésként fogd fel, ne rágódj rajta. Ha nem, hát nem... ez van. Kialakul majd egy kép, hogy átlagban mi jó és mi nem. Később rájösz, hogy bizonyos nőtípusoknál mi jó és mi nem. Így teljesen másképp fogsz szexpartnert keresni, mint barátnőt. A lényeg, hogy próbálkozz!
2017. dec. 9. 22:40
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Sok múlik a megnyilvánulásokon. Egy laza, nagydumás és közvetlen srácnak több esélye lesz, hiába vagy pl edzettebb nála. A mai világban tudni kell magad előadni, megnyilvánulni, kapcsolatokat kialakítani. Barátokat szerezni és csajoknál kezdeményezni. Valakiből hiányzik hogy ráérezzen, de ez mindenképp tanulható. Lehet túl komoly, zord arcodat mutatod, ezért megy kicsit nehezebben. Csak egy napig próbáld ki, hogy elengedes az összes elvárásod és félelmed, vidáman indulsz neki a napnak, mosolyogsz és lazán beszélgetsz, magabiztosabban. Nem kell mindent olyan komolyan venni :) Persze fotos a komolyság, de a könnyedség ugyanolyan mértékben. Ne feszengj, ne erőlködj, csak élj.
2017. dec. 9. 22:43
 7/10 A kérdező kommentje:
Ez lehet tenyleg igaz h ragorcsolok. Es pl haverjaim akik kb hasonloan nezmek ki azert eleg sokszor osszejon nekik, mondjuk tobb buliba is jarnak. Mar neha ugy erzem sose lesz baratnom/felesegem, foleg ugy h meg komoly kapcsolatom se volt
2017. dec. 9. 22:53
 8/10 anonim ***** válasza:
Figyelj, csak te tudsz tenni érte :) Amíg nem érzed magadban az elszántságot és az akaratot, nem fog semmi változni
2017. dec. 9. 22:55
 9/10 A kérdező kommentje:
Probalok. Viszont azt sem ertem h a lanyok mert szeretik h ha irogatnak nekik, en pl nem szeretek, inkabb szemelyesen ahol lehet normalisan beszelni es latni reakcioit
2017. dec. 10. 01:27
 10/10 Diavolino44 ***** válasza:

Ez mindenkinek a felelme nyugi. Amikor megakarsz ismerni egy lanyt, akkor azzal azt vallalod fel, hogy o megiteljen teged.

Ezert ismerkedik szinte mindenki neten, mert ott nem ut akkorat a visszautasitas. De sokkal kisebb is az eselyed arra, hogy osszejon a csaj.

Élőben, kemenyebb, de nagyobb az eselyed a randira, pont azert mert alig vannak akik eloben el merik hivni.

Mikor beszelsz egy lannyal aki tetszik, mond el hogy izgulsz, mert nem szoktal ilyet csinalni.

2017. dec. 10. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!