Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik olyan társkereső,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan társkereső, ahol lehet zenei ízlésre szűrni?

Figyelt kérdés
Akár csak műfajra, akár konkrét előadóra, vagy csak meg lehessen adni keresési kulcsszavakat, ami alapján én megtalálom azt, aki hasonló zenét hallgat. Megkönnyítené a dolgomat.
2017. dec. 18. 20:56
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Persze. A zenei ízlésednek megfelelő rendezvények.
2017. dec. 18. 21:07
 2/18 anonim ***** válasza:
Miért, mit hallgatsz?
2017. dec. 18. 21:08
 3/18 anonim ***** válasza:

Egy ilyennek én is örülnék, de sajnos nem tudok a létezéséről.

Vagyis itt van ez, talán lehetne társkeresésre is használni, de mivel nemzetközi oldal, nem sok magyart fogsz találni rajta:

[link]

Vagy az InterPalson is írhatsz be kulcsszónak előadót, és találhatsz olyanokat, akik kedvelik, de az is nemzetközi.

Amúgy milyen zenei ízlésűeket keresnél. :)

2017. dec. 18. 21:08
 4/18 anonim ***** válasza:
16%
Ez engem is érdekelne. Mindenhol csak ilyen hörgős foskupacot hallgató pasikba botlok... Egyszer kapcsolná be mellettem, kivágnám, mint macskát szarni, pedig az electrotól kezdve a szimfonikusig mindennel elvagyok.
2017. dec. 18. 21:35
 5/18 anonim ***** válasza:
@4: Azért nem minden "hörgős foskupac" ami annak tűnik. :)
2017. dec. 18. 21:41
 6/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Elektronikus zene, abból is csak néhány konkrét előadó, csoda, ha az egyik véletlenül beteszi a lábát szerény kis országunkba, szóval rendezvényen ismerkedni számomra lehetetlen.

2017. dec. 18. 21:47
 7/18 anonim ***** válasza:
@6: A zenei ízlés ennyire kizáró ok lenne?
2017. dec. 18. 21:53
 8/18 anonim ***** válasza:
9%

@5

Nem mind, de aminél nem érzem a ritmust és megfájdul a fejem, az igenis az. A volt párom tolt ilyen szart (bocs attól, aki szereti), mint a Korn... A Linkin Parkot még én is élveztem, de mikor a basszeros, a dobossal meg az énekessel egyszerre üvölt félhangokkal, akkor van az, hogy köszi, megyek haza inkább.

2017. dec. 18. 21:59
 9/18 anonim ***** válasza:

@8: :D Mondjuk azt még sose hallottam, hogy a Korn-t "hörgős foskupac"-nak titulálják (szerintem ahhoz túl kommerszek voltak mindig is - most meg pláne). :D

De akkor mit gondolsz ezekről?

https://www.youtube.com/watch?v=8JnF-hVlXI8

https://www.youtube.com/watch?v=iVvXB-Vwnco

https://www.youtube.com/watch?v=V1bFr2SWP1I

2017. dec. 18. 22:16
 10/18 anonim ***** válasza:
Utállak. :D
2017. dec. 18. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!