Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan társkereső, ahol lehet zenei ízlésre szűrni?
Egy ilyennek én is örülnék, de sajnos nem tudok a létezéséről.
Vagyis itt van ez, talán lehetne társkeresésre is használni, de mivel nemzetközi oldal, nem sok magyart fogsz találni rajta:
Vagy az InterPalson is írhatsz be kulcsszónak előadót, és találhatsz olyanokat, akik kedvelik, de az is nemzetközi.
Amúgy milyen zenei ízlésűeket keresnél. :)
Köszönöm a válaszokat!
Elektronikus zene, abból is csak néhány konkrét előadó, csoda, ha az egyik véletlenül beteszi a lábát szerény kis országunkba, szóval rendezvényen ismerkedni számomra lehetetlen.
@5
Nem mind, de aminél nem érzem a ritmust és megfájdul a fejem, az igenis az. A volt párom tolt ilyen szart (bocs attól, aki szereti), mint a Korn... A Linkin Parkot még én is élveztem, de mikor a basszeros, a dobossal meg az énekessel egyszerre üvölt félhangokkal, akkor van az, hogy köszi, megyek haza inkább.
@8: :D Mondjuk azt még sose hallottam, hogy a Korn-t "hörgős foskupac"-nak titulálják (szerintem ahhoz túl kommerszek voltak mindig is - most meg pláne). :D
De akkor mit gondolsz ezekről?
https://www.youtube.com/watch?v=8JnF-hVlXI8
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!