Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki mondana nekem jó társkereső oldalt?
A love.hu a legnagyobb fertő, amit valaha láttam, parom.hu-ra félévente regisztrál egy nő, a Twoo és a Badoo pedig kamu leveleket küldözget és folyton hozzá akar férni az email-fiókodhoz és a Facebookodhoz. A Randivonal még egy fél fokkal magasabb szintet is képviselne, ha nem lenne a profiljai 85%-a elhagyatott, 5-6 éve nem törölt adatlap. Komolyan, még a Facebook is hatásosabb ezeknél.
Ha egy minimális esélyt is akarsz, akkor OkCupid, bár a válaszolás ott sem divat, de az eddig elküldött 19 levelemből mind a 2 választ azon a felületen kaptam. Tinderrel nem próbálkoztam még, de ahogy hallom, hacsak nem vagy top tier -sőt, inkább god tier-, akkor fölösleges időpazarlás. (Egyébként a Tinder a FB-os képeidet és adatlapodat használja? Végső elkeseredésemben már azon filózok, regisztrálok oda is, de a FB-omhoz semmiféle hozzáférést nem vagyok hajlandó adni egyetlen appnak sem.)
@7
Úúú, tényleg, nem is mondtam. Nem tudom, kérdező, érint-e ez a probléma téged, de a társkeresős nők jó 90%-a pesti. Na most hogy ebből mennyi, aki ott tanul vagy dolgozik, de hétvégére hazamegy és mennyi, aki csak beállítja a profilján (mert csak), azt én nem tudom, de ezt tapasztaltam. Meg van mondjuk 20-ből 1 debreceni és 1 szegedi, és eddig tartott a változatosság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!