Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki mondana nekem jó társkereső oldalt?

Figyelt kérdés
Olyanra gondolok amire nem kell fizetni,hogy ha írni akarsz valakinek...és társai és van is értelme használják sokan és be is vállik neked van ilyen amit használsz? kinek hogy sikerül?

2017. dec. 10. 14:55
 1/8 anonim ***** válasza:
Sokan lehúzzák, de nekem és több ismerősömnek is a Tinder vált be.
2017. dec. 10. 15:01
 2/8 anonim ***** válasza:
A Tinder tényleg jó, ha nő vagy, vagy jól nézel ki. Egyéb esetben felejtős.
2017. dec. 10. 15:04
 3/8 A kérdező kommentje:
Fiu vagyok nem valami szépség..:D jó lenne már egy barátnő...21F
2017. dec. 10. 15:06
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezek csak a férfiak lehúzására és a nők egójának fényezésére alkalmasak.
2017. dec. 10. 15:08
 5/8 A kérdező kommentje:
Király...nagyon rossz egyedül.
2017. dec. 10. 15:21
 6/8 anonim ***** válasza:

A love.hu a legnagyobb fertő, amit valaha láttam, parom.hu-ra félévente regisztrál egy nő, a Twoo és a Badoo pedig kamu leveleket küldözget és folyton hozzá akar férni az email-fiókodhoz és a Facebookodhoz. A Randivonal még egy fél fokkal magasabb szintet is képviselne, ha nem lenne a profiljai 85%-a elhagyatott, 5-6 éve nem törölt adatlap. Komolyan, még a Facebook is hatásosabb ezeknél.

Ha egy minimális esélyt is akarsz, akkor OkCupid, bár a válaszolás ott sem divat, de az eddig elküldött 19 levelemből mind a 2 választ azon a felületen kaptam. Tinderrel nem próbálkoztam még, de ahogy hallom, hacsak nem vagy top tier -sőt, inkább god tier-, akkor fölösleges időpazarlás. (Egyébként a Tinder a FB-os képeidet és adatlapodat használja? Végső elkeseredésemben már azon filózok, regisztrálok oda is, de a FB-omhoz semmiféle hozzáférést nem vagyok hajlandó adni egyetlen appnak sem.)

2017. dec. 10. 17:22
 7/8 TTP80 ***** válasza:
Jaj, csak a társkereső oldalakat ne!! Keress a lakóhelyeden vagy a közeli településeken olyan lehetőségeket, elfoglaltságot, ahol sokan vannak, esetleg olyan klubot, egyesületet, ami az érdeklődési köreidnek megfelel. Sokkal egyszerűbb ilyen közegben megismerni valakit, aki később a társad lehet, mivel adott a közös érdeklődés...társkereső oldalakat ne!! nagyon káros az önbizalomra, ha férfi vagy... :( Nagyon nagyon kicsi az esély, hogy sikerülhet, egy jó oldalt ismerek, ami ingyenes, ez a kereszténytárs. Itt tényleg vannak kedves, értelmes lányok, nők, 80-90 %-ban BP-ről.
2017. dec. 10. 17:24
 8/8 anonim ***** válasza:

@7

Úúú, tényleg, nem is mondtam. Nem tudom, kérdező, érint-e ez a probléma téged, de a társkeresős nők jó 90%-a pesti. Na most hogy ebből mennyi, aki ott tanul vagy dolgozik, de hétvégére hazamegy és mennyi, aki csak beállítja a profilján (mert csak), azt én nem tudom, de ezt tapasztaltam. Meg van mondjuk 20-ből 1 debreceni és 1 szegedi, és eddig tartott a változatosság.

2017. dec. 10. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!