Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak az emberek társkeresőn, ha utána meg nem érdeklik egymást?
ma 11:58
Na hát ez itt a gáz,meg a rusnya kifejezés,mert lehet ami neked rusnya vagy átlagos az másnak szép csaj,szóval a rusnya véleményed az csak egy látószögből van így nem objektív.
ma 12:08
Ja így már értem,pedig mindenféle nő van fent és szerintem sokan szépek,de így tényleg csak álmodoznak és soha nem lesz senkijük.Csak így az is szenved aki keresne de így nem jön össze semmi.
ma 12:38
Ez is egy nagy baromság,én pl félénk vagyok és élőben nem igazán megy de netes társkeresővel életem során volt 5 barátnőm még mikor működött a dolog.És hidd el sokan vannak úgy még élőben mint én,hogy nem mernek leszólítani vagy félnek ha leszólítják.Viszont ha ez a netes társkeresés pótlék akkor felesleges dolog is és elég sok embernek nem lesz sosem senkije sem,mert pl sok nő aki fent van sokakat élőben sem nagyon szólítgatnak le,vagy sokszor dugással zaklatják őket élőben is vagy idióták szólítják le.Én azért nem egy embert tudok akik vagy facebookon jöttek össze vagy társkereső oldalon és vannak akik már házasok és boldogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!