Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak az emberek társkeresőn, ha utána meg nem érdeklik egymást?

Figyelt kérdés
Ezen már párszor el gondolkodtam ott vannak akár évekig is,álmodoznak?Vagy csak úgy dísznek vannak az oldalon?Én a nőket látom így férfi szemmel,de biztos a nők is vannak így.

2017. dec. 8. 11:55
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
81%
Unatkoznak. Időtöltés. Meg van sok rusnya nő, akik egy-két képen jól néznek ki, és szeretik, ha neten bókolnak nekik, meg egy ideig elcseverésznek. De találkozni meg sosem mernek senkivel.
2017. dec. 8. 11:58
 2/21 A kérdező kommentje:

ma 11:58

Na hát ez itt a gáz,meg a rusnya kifejezés,mert lehet ami neked rusnya vagy átlagos az másnak szép csaj,szóval a rusnya véleményed az csak egy látószögből van így nem objektív.

2017. dec. 8. 12:02
 3/21 anonim ***** válasza:
93%
2. Úgy értettem, hogy saját magukat tartják rusnyának, és nem mernek találkozni, de kell nekik egy kis csevej, egy kis társaság, ezért vannak fent.
2017. dec. 8. 12:08
 4/21 A kérdező kommentje:

ma 12:08

Ja így már értem,pedig mindenféle nő van fent és szerintem sokan szépek,de így tényleg csak álmodoznak és soha nem lesz senkijük.Csak így az is szenved aki keresne de így nem jön össze semmi.

2017. dec. 8. 12:18
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén, én sem töröltem magam sehol. Pedig már évek óta házasságban élek. Úgy maradt, ott maradt a regisztrációm.
2017. dec. 8. 12:35
 6/21 anonim ***** válasza:
19%
A legtöbb embernek ez csak egy olyan pótlék féle, egy tartalék megoldás. Ha nem jön össze semmi élőben akkor esetleg egy-két randira elmennek neten megismert pasikkal. De nagyon kevesen gondolják komolyan a netes társkeresést. Nem is szabad szerintem. Tessék szépen élőben ismerkedni. Hiába jön össze a randi, ha meg se tudsz szólalni a nő mellett, mert annyira antiszociális vagy.
2017. dec. 8. 12:38
 7/21 A kérdező kommentje:

ma 12:38

Ez is egy nagy baromság,én pl félénk vagyok és élőben nem igazán megy de netes társkeresővel életem során volt 5 barátnőm még mikor működött a dolog.És hidd el sokan vannak úgy még élőben mint én,hogy nem mernek leszólítani vagy félnek ha leszólítják.Viszont ha ez a netes társkeresés pótlék akkor felesleges dolog is és elég sok embernek nem lesz sosem senkije sem,mert pl sok nő aki fent van sokakat élőben sem nagyon szólítgatnak le,vagy sokszor dugással zaklatják őket élőben is vagy idióták szólítják le.Én azért nem egy embert tudok akik vagy facebookon jöttek össze vagy társkereső oldalon és vannak akik már házasok és boldogok.

2017. dec. 8. 12:49
 8/21 A kérdező kommentje:
ja és pont ez az online alá dolgozok a dolgoknak és már élőben nem leszek félénk.
2017. dec. 8. 12:50
 9/21 anonim ***** válasza:
14%
23 év felett nincsenek szabad nők, szóval az a sok "női" regisztráció amit látsz mind unatkozó öreg trollok műve. Kivéve az Amy Farrah Fowler klónsereg.
2017. dec. 8. 13:14
 10/21 anonim ***** válasza:
Már, hogy a fenébe ne lennének szabad nők. Akár 23 éves kor felett is mennek tönkre kapcsolatok. Nyilván így szinglik is vannak. Persze, most jön, hogy biztosan csak a csúnya nők. Pedig nem. Nekik is ismerkedni kell valahol. Az utcán nem divat, hogy leszólítják.
2017. dec. 8. 13:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!