Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak az emberek társkeresőn, ha utána meg nem érdeklik egymást?

Figyelt kérdés
Ezen már párszor el gondolkodtam ott vannak akár évekig is,álmodoznak?Vagy csak úgy dísznek vannak az oldalon?Én a nőket látom így férfi szemmel,de biztos a nők is vannak így.

2017. dec. 8. 11:55
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

ma 14:35

Ja már csak hogy a lyuk férfi leáltalánosító írásodra is válaszoljak.Én tavaly randiztam egy csajjal,aki kis cuki volt tetszett is csak első randin már ott siránkozott,hogy ő már lekésett a házasságról,mind ezt 25 évesen,aztán elsorolta,hogy neki minimum mennyi gyerek kell,meg mennyire szeretne megházasodni meg mennyire akar valakit meg sorolhatnám,már első randin kézfogás bújás ölelés,és már csókot akart,viszont én semmit sem akartam elsietni.Aztán második randin szintén bújás kézfogás meg már meg tervezte majd miben,hogy fog nekem segíteni,meg hova megyünk nyaralni meg ilyenek.Harmadik randi nem lett pedig adtam volna esélyt hátha de be dobta a durcit azt mondta ha már szeretem majd írjak.Na de a lényeg amit ki akartam hozni,mindenáron akart valakit ha a postás józsi a szomszédból és szimpi valamennyire akkor akár őt is,ergo nem engem akart hanem valakit aki meg adja neki azt amit ő akar és ennyi.Egy egyik ismerősömnél is próbálkozott anno mint kiderült utólag ott is mániásan szinte ő udvarolt a srácnak,meg volt már a csajnak 3 párkapcsolata de egyik sem működött sokáig.Szóval ne csak egy férfire mond azt pl,hogy milyen undorító mert csak egy lyukat keres ami nem mindenkire igaz ép úgy egy nő is keres kényszeresen egy péniszt vagy nem őt csak valakit mert neki kell valami...

Nos én pl nem így keresnék valakit.

2017. dec. 8. 15:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!