Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak az emberek társkeresőn, ha utána meg nem érdeklik egymást?
ma 13:33
Ha nem olyat ,akkor ne legyenek társkeresőn sem.Meg ennyit a nyitottak legyünk az új dolgokra dologról.Miért hiszik még mindig,hogy csak lúzer lehet aki társkeresőzik,oké félénk vagyok de ez még nem egyenlő a lűzerséggel.
".Miért hiszik még mindig,hogy csak lúzer lehet aki társkeresőzik" Aki ezt állítja az a falu végén élhet, és nem a jó értelemben. Én is társkeresőn ismertem meg a párom, nagyon nagy előnye, hogy a levelezhetsz és átgondoltabban válaszolhatsz, nem jössz zavarba.
Viszont tényleg van az a típus, akiről írsz.
ma 14:16
De mindenki pl akiknek én írok ha most csak magamat nézem ez több százra is rúghat évek alatt.Például utoljára mikor majdnem le szerveztem egy randit egy csajjal aki még csak messze sem lakik 1 hét levelezés után többet nem írt,pedig én tényleg komolyan gondoltam a randit.Csak itt az a baj,hogy kiírva meg az volt keresem életem párját kalandorok kíméljenek... Jas meg volt egy másik is annak az volt a kifogása sokan írnak,ok egy nőnek biztos többen de mikor kérdeztem és a sok közzül randija lesz e akkor ízt írta áh semmi érdemleges pasi,ekkor fogtam a fejem mert akkor én is azok közzé lettem sorolva pedig le írtam,hogy én komolyan szeretném megismerni.Na mindegy megírtam neki,hogy milyen szándékkal írtam anno meg ilyenek és rá hagytam ha szeretne megismerni válaszoljon de azóta se írt,inkább csak szörnyülködik tovább mennyi idióta ír neki.Nem értem mikor az ember orra előtt ott van egy két normális is miért dobja azt is a francba?
ma 14:16
Őszintén meg mondom így hülyeség önbizalmat építeni mert nem fog épülni max időlegesen kicsit több lesz de sokszor romboló hatású is.
"Miért hiszik még mindig,hogy csak lúzer lehet aki társkeresőzik,oké félénk vagyok de ez még nem egyenlő a lűzerséggel."
A felenkseg csak noknel elfogadott, ferfiaknal parkeresesben luzersegnek szamit. Az elet sajnos ilyen.
ma 14:31
Nem annyira vagyok félénk mint sokan gondolnák,hanem leginkább akkor ha leszólítás előtt csak ha pár másodpercem is van gondolkodni,mert akkor minden át fut az ember fejében,hogy majd mit fognak mondani ha hülyeséget mondok,ha nem lenne egy pillanatom sem gondolkodni,gond nélkül menne.És elég szomorú,hogy sok dolog csak nőknél elfogadott,nem egy két tulajdonság fogja meghatározni a férfit.
ma 14:35
Szerintem te valamit félre értelmeztél,nem egy nap alatt írok rá mondjuk 100 nőre és nem akarnék százra rá írni,ennyi erővel élőben ismerkedéskor is sokan nem azért szólítanak le valakit mert őt keresik,az a ritkább eset,azért szólítanak le mert meg akarják ismerni azt a valakit de ez nem jelenti kizárólagosan azt,hogy csak őt mert akkor élőben sem mennének oda utána ehhez meg ahhoz hanem lezárná én őtt kerestem nem jött össze csá.Igen van olyan mikor egy ember azt mondja igen én őt akarom de minden áron,de sok ismerkedés nem így működik csak meg akarja ismerni a másikat,ha sikerül akkor már akarhatja csak őt.És én nem lyukat keresek,én nem mennyiségre vagyok beállítva mint sok ember,egy kéne aztán leszarnám a többieket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!