Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nemek aránya egyforma, ennek ellenére állítólag több a társkereső férfi akkor ez azt jelenti a férfiak hűtlenebbek?
Itt is mindenki azt állítja hogy több férfi keres társat mint nő de ha nemek aránya egyforma (minimális férfitöbbletet egyensúlyozza az hogy több a meleg férfi illetve több férfi megy
ki külföldre) akkor csak egy logikus oka lehet ennek méghozzá az hogy a férfiakra inkább jellemző hogy barátnője mellett is keresi a társát...
Az 1. megnyerte a hangszórót, válasza 110%-ban hasznosnak bizonyult. Egy nő kipakolhatja a melleit, és ha így végigsétál az utcán, máris lesznek udvarlói, pedig még meg sem szólalt. Ezzel szemben egy férfinek magasnak, erősnek, okosnak, bölcsnek, megbízható támasznak kell lennie + legyen lakása/háza, kocsija, pénze. És még így sem biztos, hogy bárki felfigyel rá.
" Kicsit" el vannak csúszva az elvárások.
A nők minimális energia befektetéssel találnak maguknak párt.
Általában a nők,amikor találnak maguknak egy férfit véglegesen kikötnek.Társkeresőkön olyan nők vannak,akiknek semmi se jó.
Az csak feltételezés,hogy több férfi keres társat mint nő, pontos adat szerintem nincs erre vonatkozóan.
A férfiak nem törvényszerűen hűtlenebbek, egyszerűen bevállalósabbak a párkeresés terén.
Ráadásul ha egy nő társkeresőzik, nem sikerül kapcsolatot kialakítania, kudarcként éli meg, míg a pasik talán kevésbé, és könnyebben tudnak túllépni egy-egy sikertelenebb ismerkedésen.
Az a pasi aki a barátnője/felesége mellett keresi a társát szerintem inkább inkognitóban teszi, pl. ehhez hasonló oldalakon ismerkedik :)
Számos oka lehet. Talán az a legvalószínűbb, hogy több nőnek felel meg az egyedüllét, mint férfinak. Nézzünk egy (kitalált) példát!
Van 4 millió férfi és 4 millió nő.
2,5 millió férfi párkapcsolatban van 2,5 millió nővel.
Marad 1,5 millió egyedülálló férfi, és szintén 1,5 millió egyedülálló nő.
Tegyük fel, hogy a féfiak ötöde (300 ezer), és a nők fele (750 ezer) jól megvan egyedül.
Marad 1,2 millió társkereső férfi, és 750 ezer társkereső nő. Voilá, férfitöbblet áll elő.
A nők tényleg jobban elvannak egyedül. Most olvastam ezt a cikket (igaz hogy Japán felmérés, de akkor is...) aminek a legmeghökkentőbb mondata ez:
"Miért vesztegessünk időt arra, hogy idegenekkel randevúzunk, amikor otthon, pizsamában nézhetjük a kedvenc sorozatainkat?"
És itt a gyakorin is számtalan ilyen komment van. Vagyis hogy szingli vagyok, nincs szükségem férfira, nem is akarok párkapcsolatot stb Vagy a feminista szlogen: a nőnek annyira van szüksége férfira, mint a halnak biciklire.
El vannak magukba, mint a befőtt.
Szerintem ez nem ilyen egyszerű A nemek aránya lehet, hogy egyenlő, ha az egész társadalmat nézzük. Az viszont tény, hogy több fiú születik, csak átlagosan korábban haláloznak. Viszont mivel kb. mindenki a 30 alatti nőkre hajt (plusz és az idősebb generáció kevésbé aktív az interneten) ezért nyilván sok (fiatal) férfi lesz ezeken az oldalakon, akiknek nem jutott nő.
Másrészt szerintem a nőkön nincs akkora nyomás, hogy keressenek valakit. Ha tök passzívak, gyakorlatilag akkor is kapnak ajánlatokat. Nincs bennük az a félelem, hogy egyedül maradnak, ha nem tesznek ellene. A férfiak ezzel szemben érzik a nyomást, a versenyt, és így minden fórumon fent vannak, írnak minden nőnek. Ezzel persze tovább növelik a nyomást, hiszen a nők még jobban úgy fogják érezni, hogy ők az élet császárnői, és mindenki a lábuk előtt hever.
Harmadrészt a hűség: kétlem, hogy a férfiak hűtlenebbek lennének. Azt viszont el tudom képzelni, hogy a hűtlen férfiak jóval nagyobb arányban vannak fent ezeken az oldalakon. A nőknek erre nincs szükségük, ha félrelépnének, rögtön van 2-3-sok jelentkező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!