Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A társkereső oldalakon ha állítólag nem írnak vissza a nők akkor kikkel leveleznek? Tényleg szinte az összes nő a férfiak ugyanazon kis rétegének válaszolnak?
A tarskereso oldalakon alig vannak nok. Altalaban addig keresnek mig nem iratkozol fel es fizetsz. Utana mintha elvagtak volna. Az ashleymadison nevezeto csalo tarskereso oldalt feltortek es a neveket kitettek kozszemlere. Az egyik aldozat elhitte ugyanis, de mikor rajott, hat minden tudasat belefektette a feltoresbe. Oriasi botrany, perelik oket mindenhonnan, nehany ongyilkossag stb.
Szoval felejtsd el! Szerintem :)
Én kép nélkül regisztráltam,csak egy ismertető szöveget írtam magamról és a szokásos paramétereket,mégis rám talált a nő akiről mindig álmodtam.Ő írt rám,ő kért randit,időm sem volt átvenni a kezdeményezést.
Azóta együtt vagyunk és imádjuk egymást.
Szerintem annak a maréknyi férfinak válaszolnak, akiknek nem kéne. Akik boldog-boldogtalannak elküldik ugyanazt a sablon üzenetet, és akik általában a leggyorsabbak voltak, mert egy nőt sem hagynak ki a sorból.
Ez az egyik fő ok, ami miatt nem működnek a társkereső oldalak. Vannak ilyen hiénák, akik mindenkit megelőznek, és akik utánuk jönnének, már választ sem fognak kapni, mert épp elég volt a hiénáknak válaszolni előtte.
Nem a nocsabasz ferfiak hasznaljak ki aljas, taplo modon a noket, hanem forditva. :)
Tudod mi munka az kielegiteni negy baratnot egyszerre? Na es persze penz. Ilyenkor a ferfi az aldozat, aki probalja embertarsai szamara jobba tenni az eletet! En nem ertem miert nem latja ezt senki. Azt sem veszik eszre az emberek, hogy valojaban nem a villanyego bocsat ki fenyt, hanem inkabb "felszivja" a sotetseget. Pedig egyertelmu bizonyitek van ra. Mikor azt mondjak egy egore, hogy "kieget", akkor az egy megfeketedik egy kicsit. Nyilvan azert mert megtelt sotetseggel!
Vajon ez az oldal miert nem fekete? :)
Egy részük kamuképes férfi, ők csak trollkodnak.
Egy másik részük igazából nem keres társat, csak az egócskáját növeli ha látja, mennyien megreszelnék.
A maradék pedig többnyire azokkal, akik jóképűek és/vagy gazdagok.
A lottó-ötösnek nagyobb a valószínűsége, minthogy normális nőt találsz társkeresőn. Ahogy mondani szokták: ez húspiac.
A fizetősöket meg kerüld el, átverés.
Kommentár nélkül szeretném közölni ezt a képet. Szerintem többet elmond, mintha választ írnék. Profilképpel vagyok fenn, néha írok (normális) leveleket is.
Na jó.
Én két regisztrációt csináltam, egyiken én voltam, másikon egy full jóképű, gazdag pali.
Nekem 10-ből visszaírt egy nő, a másiknak meg 10-ből 10, plusz magától rám írt még vagy 5.
Kb 3-4 levél után már telefonszámot adtak a jóképűnek.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!