Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A társkereső oldalakon ha állítólag nem írnak vissza a nők akkor kikkel leveleznek? Tényleg szinte az összes nő a férfiak ugyanazon kis rétegének válaszolnak?
10-es jól leírta a lényeget,ennyi.
25/F
Elárulok egy titkot. A társkeresőn, ha valaki kép alapján nem szimpi és még a bemutatkozása se érdekfeszítő, nem fog vele a másik ismerkedni. Ugyanúgy élőben is lepattintanak, ha nincs meg egy alap vonzódás, ami nélkül mehet a kukába az egész ismerkedés. Mindneki a külsőt látja először és az alapján ítél. Ha semennyire sem szimpatikus, tovább lapoz, elvégre nemhogy már muszáj legyen boldogboldogtalanra ráírni...
Szóval
a) béna a bemutatkozószöveged
b) előnytelen fotó van fent rólad
c) tucat arc vagy a tömegben
d) csúnya vagy
Tetszőlegesen kombinálhatod.
10-es én saját képeimmel csináltam ami te :)
Saját életemet bemutató képek esetén 99 levélre jött 0 válasz, felturbózva külföldi nyaralással, menő kocsikkal 35-ből 24-re. A leveleim Ctrl+c és Ctrl+v -el készültek, fél év difivel küldtem ki azoknak, akik még mindig aktívak voltak a keresőn. Akik korábban még egy böffentést sem eresztettek meg válaszként, most érdekesnek és válaszra méltónak találtak.
Ennyit érnek a netes társkeresők!
14-es hat hiszen eppen erre a celra hoztak letre oket! :)
Nem kell a sok hulyeseget bevenni, hogy "megtalaltam eletem ertelmet" es azota is boldogan elunk....stb valoszinuleg azok irkalnak ilyeneket, akik ezeket az oldalakat csinaljak es penzuk van beloluk....
En nem ertem ezt miert nem latjak az emberek? Pedig teljes erobol a kepunkbe nyomjak a valosagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!