Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik olyan társkereső,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan társkereső, ahol lehet zenei ízlésre szűrni?

Figyelt kérdés
Akár csak műfajra, akár konkrét előadóra, vagy csak meg lehessen adni keresési kulcsszavakat, ami alapján én megtalálom azt, aki hasonló zenét hallgat. Megkönnyítené a dolgomat.
2017. dec. 18. 20:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
2017. dec. 18. 22:29
 12/18 anonim ***** válasza:

6: Csak kíváncsiságból, kik ezek az előadók?

Legalább Jean Michel Jarre köztük van? :D

4: Ebben egyetértünk. Én szeretem az elvont zenét, akár a kemény zenét, a rockot, metálból is van amit szeretek, de a hörgős számok, előadók nekem se jönnek be. Valahogy olyan érzésem van, hogy ezzel akarja demonstrálni az énekes, hogy "hú, de kemény", nekem viszont inkább nevetségesnek tűnik ez.

2017. dec. 18. 22:30
 13/18 anonim ***** válasza:

"Mindenhol csak ilyen hörgős foskupacot hallgató pasikba botlok.."

Az igen, nekem meg évekbe telt, mire találtam olyan pasit, aki szereti az ilyesmit, és hallgathatnánk együtt... körülöttem senki nem hallgat "igazi" zenét, mindenki csak valami electrot :D

2017. dec. 19. 11:17
 14/18 anonim ***** válasza:

Miért ennyire fontos a zenei ízlés? Ha ő beléd lenne habarodva, de csakis nu metalt hallgatna, akkor visszautasítanád?

[link]

Mondjuk őérte, aki a kedves együttesed/előadód vérbeli fanatikusa:

[link]

2017. dec. 19. 12:35
 15/18 anonim ***** válasza:
*kedvenc együttesed
2017. dec. 19. 12:36
 16/18 anonim ***** válasza:

"Miért ennyire fontos a zenei ízlés?"

Mondjuk vannak, akik szeretnek koncertre/buliba járni, házibuliba, otthon zenét hallgatni, a kocsiban nem a motor zúgását hallgatni, stb.

2017. dec. 19. 13:05
 17/18 anonim ***** válasza:

Nekem is nehéz lenne szerintem közös zenei ízléssel bíró hölgyet találni, tekintve elég széles a paletta nálam is, de azok annyira nem kommerszek :) én kedvenceim:

Kocsiban egyedül: Bartók rádió, vagy psy trance (xD)

Diablózok: Epic zenét hallgatok (Two steps from hell pl.) + komponált score-ok

Ha fémzenére van igényem: svéd dallamos death irányzat, szimfó metál stb.

Olvasáshoz meg merengős ambient.

Tudom, hülye vagyok :)

2017. dec. 19. 13:34
 18/18 anonim ***** válasza:
Kimaradt: de szerintem nem ez a legfontosabb a prioritási listán társkeresésnél. Mondjuk exemnél szenvedős volt a Horváth Tamàs vonulat. (Nem ítélkezem, csak finoman fogalmazva sem az én vilàgom :D)
2017. dec. 19. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!