Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőn miért tesznek ki 6-8 évvel ezelőtt készült képet magukról a férfiak?
Mindenki igyekszik jobban mutatni magát mint amilyen.
Komoly éltere halálra menő harc van a puncikért, szóval egyesek semmitől se riadnak vissza :D
Nem tudom kedves (nő) kérdező,hogy te milyen pasikkal randiztál,de mikor én eljutottam személyes talira,ott a legtöbb nő molett,vagy nagy kövér volt.
Soknak az egója mégis fent volt.Így volt,akivel nem is találkoztam többé.
Mellesleg társkeresőkön pont a nőkre jellemző az,hogy nem nagyon mernek egész alakos képet készíteni magukról.A súlyukat sem merik beírni sokan közülük.
De azért megnyugtatlak,hogy rólam kb átlagban 1-2 éves képek vannak fent.Eléggé vékony alkat vagyok,de legalább szép magasságom is van hozzá. :)
Mindenki igyekszik az előnyös arcát mutatni. A pasik általában nem szeretnek fotózkodni, ezért kevesebb képből választanak mint a nők.
Ha kevésbé előnyös fotóval regisztrálnak még a találkozóig is nehezebben jutnak el, ami egy jobb képpel legalább összejön. És hátha a személyes varázsnak is van +jelentősége.
Nem hinném,hogy gyakran történik meg az,hogy a valóság előnyösebb mint a fotó.
A szöveges bemutatkozásnál is a pozitív tulajdonságokat emeli ki mindenki jobban, senki nem írja le azt, ha kevésbé megfelelő az anyagi/családi háttere, esetleg árnyaltabban fogalmaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!