Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőn miért nem mernek a férfiak kitenni magukról képet?
Rengeteg olyan profil van, ahol nincs kint kép, de rám írnak, hogy mutassak még nekik képet.
Ők hogy gondolják? Én ne lássam őket rögtön csak ők engem? Milyen alapon várnak el akármit is? Ha én megadom a lehetőséget, hogy úgy vegye fel velem a kontaktot, hogy lát rólam képet, akkor ők miért nem?
#3-assal egyetértek. Lehet, hogy csak azért, mert nem akarja, hogy cikizzék vele. Vagy attól tart, hogy a "haverjai" szívatnák egy kamu női profillal. Én sem raktam ki képet sehova, viszont privátban küldtem.
28/F
Ilyenekkel minek foglalkozol?!
Beszélgess azokkal ,akiknek van képe és bejönnek neked!
Én sem írok rá olyan csajokra, akiknek nincsenek fent fotói. Társkeresőre kép nélkül regisztrálni, olyan mint oxigénpalack nélkül búvárkodni, érdemi elmélyülés helyett, csak felszínen kapálózás lesz a dologból, hiába vannak adott esetben jó adottságai az illetőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!