Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet az hogy egy éve sokkal több választ kaptam társkeresőn, amikor ugyanazon a társkeresőn próbálkoztam, ugyanazzal a képpel?
A nők egyre valogatosabbak, mivel ötször annyi ferfi van az oldalon, ez sajna ilyen.. 3-4 eve meg jobb lett volna a válaszaranyod, jelenleg a 10 elküldött levélből 1 valasz jónak számít.
Illetve közrejátszik ebben a Tinder. Van lany ismerősöm aki teljesen átlagos, szépnek sem igazan mondanám, s o is ha Tinderen van 100bol egy srácot húz jobbra. Ezert érdemesebb élőben ismerkedni, szociális kort bővíteni stb..
1-1,5-2 éves képekkel újraregisztrálni a társkeresőn nagyon nem menő ám! :)
Miért nem friss képpel csinálod? Te is öregedtél, de legalábbis változtál valamennyit, lehet, hogy lerí a képeidről, hogy köszönőviszonyban nincsenek a koroddal (főleg, ha egy évvel ezelőtt is ne adj Isten a gimis tablóképeddel nyomtad)
#2-esnél a pont!
Manapság egy átlagos nő is olyan szintű válogatást nyom le, hogy az vicc. De megteheti, mert úgyis rengeteg kangörcsös jelentkező van és a kicsit is jobban kinéző srácok pár perces hazugsággal már meg is kaphatják őket.
Nyugi, nem egyedi az eseted. A teljes ismertségi körömben látom, hogy egy csomó srác régen simán betudott csajozni, most meg sorban koppannak.
Álszent nők, jöhetnek a pirosok, ha már érvelni nem tudtok.
Ne aggódj kérdező, nem egyedi eset. Pár évvel ezelőtt még egyszerűbben lehetett összehozni randikat a társkereső segítségével. Volt, hogy egy hónapban öt lánnyal találkoztam. Az elmúlt egy évben kettő randin voltam. Több oka lehet a visszaesésnek:
-Akik régebb óta fent vannak és kapcsolatba kerültek veled levelezés, személyes találkozás szintjén, már lehet nem vagy újdonság.
-Mivel még mindig fent vagy a társkeresőn, ezen nők szemében tovább nehezül a helyzeted, hogy még mindig egyedülálló vagy.
-Manapság mindenért fizetni kell, sok helyen már azért is, hogy megnézhesd az illetőt nagy fényképen...ezáltal erősen beszűkülnek a lehetőségek, kivéve persze akkor, ha fizetsz, de akkor sincs garancia a sikerre.
-A 20-40 korosztálynál iszonyatosan nagy a férfitöbblet. Ha netán sikerül írni a kiszemelt, szimpatikus hölgynek, a nullával egyenlő az esély, hogy válaszoljon, esetleg elinduljon az ismerkedés.
Hagyd a fenébe az internetes társkeresést Semmi értelme, ez csak a máz. Tele van a tudatom a facebook hirdetéseivel ezen témában, különösen az elittárs reklámja tolja fel bennem a pumpát.
Semmi sem fog változni, sőt még rosszabb lesz, ezért azt javaslom, hogy nézz körül, mik azok a helyek, ahová elmennél szívesen. Egy jó kis salsa tánctanfolyam ideális, tudom, mert jártam. Randiztam is onnan egy lánnyal. Senkinek sem egyszerű a társkeresés, aki komolyan gondolja. Egy megoldás van: nem kell komolyan venni...eljárni oda, ahol jól érzed magad. Az internet egy csapda, zsákutca.
36F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!