Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek létezik az, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezik az, hogy egyetlen nőt sem érdekelhetek?

Figyelt kérdés

Átlagos kinézet,több női véleményt kaptam,akik azért jól ismertek,és azt mondták: teljesen átlagosan nézek ki alapvetően,és ők sem értik hogyan nem jött még össze a dolog,mert igazából semmi gond nincsen velem.

Pozitívumnak mondható,hogy tudom mit szeretnék csinálni az életben,vannak céljaim, eszem is hozzá.

De soha nem jött össze barátnő,nagyon sokat jártam el helyekre,sok embert megismertem. Barátnak jó voltam nőknél,de azzal semmit nem értem el.

Tudom,sajnos nem születtem jóképűnek,és az arcom sajnos nem a leghelyesebb. De ezek szerint csak ez számít a nőknek,a genetika. Ki milyennek születik... :/

26/F

2017. dec. 17. 21:47
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
57%
Zsàk a foltjat ugy te is megfogod talâlni a hozzàd való nőt .:)Mindenkinek van màsik felecsak ne ugy àllj hozzà hogy ugy sem kellessz a nőknek.Jarj el edzeni vagy futni ott is biztos akadnak nők.
2017. dec. 20. 22:30
 12/20 anonim ***** válasza:
11%
Már 100 ilyen kérdés volt itt és nem akarlak elkeseríteni de kösd fel a gatyát. Én sem vagyok jóképű férfi és tudom ez mekkora hátrány. Sajnos a nők nagyon nagy százaléka a 2-3 alfa hím körül ugrál legyen az munkahely, buli vagy társkereső...Legyenek ősbunkók, foglaltak vagy már több gyereket nevelők az mindegy...És én még átlagos sem vagyok, mert imádok táncolni, magas vagyok, társaság központú. A válásom után a fővárosban 4évig nem találtam normális barátnőt. Mindig az volt ha mondjuk csak chat oldalon beszélgettünk vagy vakon leveleztünk én voltam a szuper férfi belsőre de fotó után válaszra sem méltattak. Most egy 5évvel idősebb nővel élek akinek semmi pénze nem volt, gyereket akart meg kecót. Most, hogy megvannak neki ezek már tojók a fejemre de legalább egy szép nő...40f
2017. dec. 20. 23:38
 13/20 anonim ***** válasza:
29%
Nekem huszonévesen kisfiús, szinte babaarcom van, ez sem jön be a nőknek, sokszor csak kinevetnek. Talán majd 30 felett lenne esélyem, de igazából én már lemondtam a kapcsolat lehetőségéről, csak nagyon ritkán érzem azt, hogy kellene valaki. Még akkor is, ha meggyőződésem, hogy nem létezik olyan ember, aki senkinek sem kell.
2017. dec. 21. 00:36
 14/20 anonim ***** válasza:
58%
Alacsony az önbizalmad, ez a legfőbb ok.
2017. dec. 28. 22:46
 15/20 anonim ***** válasza:

Megdobbennel hany pasas van a helyzetetben. Koztuk en is. Bar ez nem tudom mennyire megnyugtato.

20-30 kozott kb a ferfiak alig 20-30% nak lehet kapcsolata. Mig ez a noknek szerintem elerheti 90-99% ot is.

2017. dec. 29. 03:57
 16/20 anonim ***** válasza:
megszívják a nők is.
2018. jan. 7. 19:51
 17/20 anonim ***** válasza:
sziasztok! 29 éves lány vagyok, akinek van kedve írjon ,puszi.
2018. jan. 7. 20:02
 18/20 Diavolino44 ***** válasza:
67%

Most sirankozni vagy itt? Ahogy latom azok lettek felpontozva akik szinten pityogo luzerek.

Kulso fontos? Persze , hulye az aki azt mondja, hogy nem.

De meg azon is lehet alakitani, hajviselet, testékszerek, testzsir% ezek mind-mind jobbkepuve tudnak tenni. Sportos testalkalt, jo oltozkodes ezek szinten kiemelnek a tomegbol, s meg seemlitettem semmi olyasmit, ami belso tulajdonsag. Direkt, mert te is a kulsore fokuszalsz.

Az a baj, hogy amiket irtam, ahhoz bizony munka, penz es idobefektetes kell, az meg ugye budos..

26 evesen szerintem ideje felnoni, hogy ha nem kezdesz el a dolgokon valtoztani, akkor, az a tendencia marad. Vigsztalas keppen keresztapam tenyleg ronda 50 evesen lett az elso komoly baratnoje.

2018. máj. 3. 22:57
 19/20 anonim ***** válasza:
51%
Kisugárzással is lehetnek gondok. Önbizalomhiány=Rossz kisugárzás
2018. máj. 4. 03:26
 20/20 anonim ***** válasza:
Az ismerős csajok mondták hogy átlagos vagy?Nem akartak megsérteni.Nekik mindegy mit mondanak,gondolom járni ezek közül sem akar egyik sem veled.Így leráznak hogy persze persze nem vagy olyan ronda.
2018. máj. 4. 07:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!