Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik még egyáltalán olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik még egyáltalán olyan pasi aki nem issza részegre magát? Mármint 1 vagy max 2 adag után képes abbahagyni?

Figyelt kérdés
Társkeresés során gyakran ütköztem már ebbe a problémába. Ez lehet csak az én véleményem de aki iszik az undorító, visszataszító. A büdös alkoholszag miatt csókolózni sem lehet egyszerűen nem bírok olyan ember közelében megmaradni aki ivott. Minimum fél méter távolság. Nem kizárt hogy ez csak az én rigolyám más elfogadja. Az még oké ha valaki egy vagy maximum kettő pohár alkoholt megiszik csak ne lehessen érezni. Szóval vissza a kérdéshez: létezik egyáltalán ilyen? Ha nem akkor inkább egyedül halok meg! :D
2017. dec. 9. 20:57
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
90%

Jelentem, létezem, egyáltalán nem iszom alkoholt :)

22/F

2017. dec. 9. 20:58
 2/33 Heart of Darkness ***** válasza:

Én soha nem iszom és élek, létezem.

24F

2017. dec. 9. 21:00
 3/33 anonim ***** válasza:
43%

22 éves antialkoholista :D

Ha gondolod, írj!

2017. dec. 9. 21:03
 4/33 anonim ***** válasza:
57%

Ritkán iszom alkoholt, berúgni pedig nem is szeretek.

Az alkoholszagról pedig nem az tehet aki megissza, hanem egyszerűen az alkohol ilyen, hagy maga után némi szagot.

De én is megkérdezhetném ugyanezt, hogy létezik-e még olyan lány aki 2 pohár után képes megállni.

2017. dec. 9. 21:05
 5/33 anonim ***** válasza:

Létezik..

F31

2017. dec. 9. 21:08
 6/33 anonim ***** válasza:
73%

Igen, ők azok, akik felsőbbrendűnek érzik magukat emiatt a jó szokásuk miatt. :D

Amúgy komolyan, aki kicsit is egészségesen/tudatosan él, az annyira veri a mellét, hogy undormány, aki meg nem, azt meg az életvitele miatt bottal sem piszkálnád. Nagyon nagy tisztelet a kivételnek, aki tudja azt is, hogy hol a helye, meg azt is, hogy hogyan kellene élni.

2017. dec. 9. 21:09
 7/33 anonim ***** válasza:
63%

Jelen:).

36\F

2017. dec. 9. 21:10
 8/33 anonim ***** válasza:
Igen elég sokan. Nem a kocsmában kéne ismerkedni.
2017. dec. 9. 21:14
 9/33 anonim ***** válasza:
Eleg sokan vagyunk mint latom, problem solved ;)
2017. dec. 9. 21:16
 10/33 anonim ***** válasza:

Elismerésem a nem ivómértéket tartó férfiaknak! :)

Sajnos nekem is nagyrészt a mértéket tartani nem képes férfiak kerültek eddig utamba.

29N

2017. dec. 9. 21:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!