Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még egyáltalán olyan pasi aki nem issza részegre magát? Mármint 1 vagy max 2 adag után képes abbahagyni?
Jelentem, létezem, egyáltalán nem iszom alkoholt :)
22/F
Én soha nem iszom és élek, létezem.
24F
22 éves antialkoholista :D
Ha gondolod, írj!
Ritkán iszom alkoholt, berúgni pedig nem is szeretek.
Az alkoholszagról pedig nem az tehet aki megissza, hanem egyszerűen az alkohol ilyen, hagy maga után némi szagot.
De én is megkérdezhetném ugyanezt, hogy létezik-e még olyan lány aki 2 pohár után képes megállni.
Igen, ők azok, akik felsőbbrendűnek érzik magukat emiatt a jó szokásuk miatt. :D
Amúgy komolyan, aki kicsit is egészségesen/tudatosan él, az annyira veri a mellét, hogy undormány, aki meg nem, azt meg az életvitele miatt bottal sem piszkálnád. Nagyon nagy tisztelet a kivételnek, aki tudja azt is, hogy hol a helye, meg azt is, hogy hogyan kellene élni.
Elismerésem a nem ivómértéket tartó férfiaknak! :)
Sajnos nekem is nagyrészt a mértéket tartani nem képes férfiak kerültek eddig utamba.
29N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!