Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik még egyáltalán olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik még egyáltalán olyan pasi aki nem issza részegre magát? Mármint 1 vagy max 2 adag után képes abbahagyni?

Figyelt kérdés
Társkeresés során gyakran ütköztem már ebbe a problémába. Ez lehet csak az én véleményem de aki iszik az undorító, visszataszító. A büdös alkoholszag miatt csókolózni sem lehet egyszerűen nem bírok olyan ember közelében megmaradni aki ivott. Minimum fél méter távolság. Nem kizárt hogy ez csak az én rigolyám más elfogadja. Az még oké ha valaki egy vagy maximum kettő pohár alkoholt megiszik csak ne lehessen érezni. Szóval vissza a kérdéshez: létezik egyáltalán ilyen? Ha nem akkor inkább egyedül halok meg! :D
2017. dec. 9. 20:57
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

Még soha sem rúgtam be igazán az időkiesésig, csak becsípésig (teljes megmaradó emlékezettel), amikor előjön belőlem a hippi (mindenkit szeretek, jól érzem magam, pozitív vagyok). Évente 3-6 alkalommal iszom egyáltalán alkoholt, akkor is édes ún "női italokat", mert nem komálom az alkohol ízét.

Hát nem vagyok olyan vagányan vonzó alkesz, az biztos.

31/F

2017. dec. 9. 22:21
 22/33 anonim ***** válasza:

"De miért kell epés megjegyzéseket tenni valakire a szokásai miatt, és miért kell ezzel rontani a hangulatot, ha egyszer ez mindenkinek a magánügye?"

Szép ez elméletben, hogy magánügy, csak a gyakorlat nagyon más. És tapasztalatom szerint többször cikizik az "iszákosok" azt, aki nem iszik, mint fordítva.

2017. dec. 9. 22:34
 23/33 Diavolino44 ***** válasza:
Ujjab ferfi jelen aki nem iszik es nem dohanyzik, de velem mas problemad lenne. ;)
2017. dec. 9. 22:34
 24/33 anonim ***** válasza:
Engem érdekes mód sosem cikiztek, pedig mindig velük tartottam, igaz, hamarabb hazamentem, és ittam, csak nem alkoholosat. Azt szedték szét nálunk, akin nagyon látszott, hogy józan. Pontosabban, hogy besavanyodott és amíg a többiek örülnek meg mulatnak, csak ül és néz, meg a mobilját piszkálja. Engem csak kínálgatni szoktak, de mostanra azt is megszokták, mert látják, hogy nem sznobizmusból csinálom, meg enélkül is jó társaság vagyok.
2017. dec. 9. 22:52
 25/33 anonim ***** válasza:

Nő vagyok, és én sem szeretem azt, ha mellettem úgy isznak, hogy nem ismerik a határokat, mértéket. (Egyébként sem szeretem az alkoholt, de nekem orvosi papírom is van arról, hogy nem ihatok. :) Korábban mindig tukmálták az alkoholt, amit rühelltem, de amióta egészségügyi okokra hivatkozok, azonnal abbamarad a tukmálás, mindenki örömére :) )

Solana utolsó hozzászólásával pedig egyetértek, egy dolgot kivéve: én akkor szoktam bezárkózni és savanyú képet vágni, amikor abban a társaságban, ahol vagyok, valaki(k) nem ismeri(k) a mértéket. Ezektől én rosszul érzem magam, már-már pánikroham tör rám. Nem nézem le őket, nem bántom őket, csak ne az én társaságomba tegyék. Emiatt nagyon megválogatom, hogy milyen partira megyek el, és sokan emiatt félreismernek: azt hiszik, hogy nem tudok/szeretek szórakozni. Pl. egy esküvőt végigtáncoltam, és utána kérdezték: mi van, te ittál? :) Egy korty alkoholt nem ittam, és még a vőfély is ügyelt arra, hogy a játékoknál legyen alkoholon kívül más is, hogy ha innom kell, akkor tudjak inni. Jó hangulatú - alkoholmentes - házi bulikat is tudok szervezni. :)

Tehát nem feltétlenül azért savanyú valaki, mert nem iszik alkoholt, hanem egyszerűen azért, mert a részeg emberek társaságát nem szereti vagy fél tőlük (én ez utóbbi vagyok leginkább).

2017. dec. 9. 23:07
 26/33 anonim ***** válasza:
64%

"És tapasztalatom szerint többször cikizik az "iszákosok" azt, aki nem iszik, mint fordítva."

Ez így van. És nem csak a férfiak, de a nők is (megy a "mit b'ziskodsz", meg hasonlók).

Valamint azért sem magánügy, mert az alkeszek jellemzően autót vezetnek, munkát végeznek úgy ahogy, és végül milliókat lehet költeni rájuk az egészségügyben.

2017. dec. 9. 23:10
 27/33 anonim ***** válasza:
Hát ez olyan, hogyha belendülök, akkor már nincs megállás, max 3 üveg sör, és mellé kb 6 feles után van hogy nem iszok már többet. De hát ez ilyen, havi kb 1-2 szer szoktam menni szórakozni, akkor azért fényt kapok, de ugye ez nem rendszeres, csak hébe hóba. Na meg nem is találkoznék úgy a barátnőmmel a rákövetkező nap, tök másnaposan inkább otthon egyedül rehabilitálódok :D
2017. dec. 10. 00:57
 28/33 anonim ***** válasza:

Én sajnos csak a közelmúltban kezdtem rájönni, hogy miért olyan goromba velem a szívem választottja - miközben nagyon udvarias, kedves a hétköznapokban.

Nemcsak velem, hanem mindenkivel, akivel találkozik. Annyit tudok róla, hogy mindig csalódott a nőkben és emiatt sokat "bőgött"- az Ő megfogalmazása szerint.

Majd meglátom, mi lesz a továbbiakban. Egy kicsit ugyan "kalitkában tartana", de rendszeresen tapasztalja, hogy nem hagyom magam irányítani.

Üdv.

2017. dec. 10. 06:17
 29/33 anonim ***** válasza:
Létezik.
2017. dec. 10. 07:40
 30/33 anonim ***** válasza:
100%

Létezik. Kérdés, hogy ők megfelelnek e neked kérdező.

Sajnos Magyarországon még mindig a társasági összejövetelek masszív része szól így vagy úgy az ivásról.

És ugye jellemzően a társaság középpontjai jeleskednek abban, ami mozgatja az egészet.

Itt kezdődik a problémád is. Ha az egyetem vagy a munkahely legmenőbb arcai közé akarsz tartozni, olyan párt akarsz, mint ők, ha az ilyenek bizsergetnek meg, akkor bizony bajban vagy, mert közülük sokan isznak is, aki meg ivás nélkül is ott van a csúcson, érte elég komoly konkurenciával kell megküzdened a hozzád hasonló csajok miatt.

2017. dec. 10. 07:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!