Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még egyáltalán olyan pasi aki nem issza részegre magát? Mármint 1 vagy max 2 adag után képes abbahagyni?
Hát... eleve ritkán iszom egy évben, hetek telnek el két korty között.
Ha mégis, akkor kb egy-két pohár bor, vagy egy korsó sör.
Nem mondom, hogy nem fordult elő velem az elmúlt években, hogy kicsit többet ittam, de ez összesen 2-3 alkalom volt több év alatt, és leginkább valamilyen legénybúcsúhoz, vagy kollégákkal töltött eseményhez kötődött (ez alatt se az eszmélet vesztést értsd, hanem azt, hogy többet, mint amennyit szoktam).
Btw, azt látom, hogy nagyon sok nőt nem zavarja az, ha a párja napi szinten iszik, amíg megmarad 1-2 sörnél, hiszen az még nem árt. Viszont nem véletlen mondják az addiktológusok, hogy az ilyen napi 1 sörből lesz egy idő után a durva ivás.
Így van: az a kérdés, hogy lesz sok iszákos férfinak barátnője, amikor ez a többség számára nem vonzó.
De hát ugye a macsókat is elméletben kb. az összes nő elhordja mindennek, a gyakorlatban pedig mintha mindig lenne nőjük..
Solana.
Szerintem meg az az undormány, amikor valakinek természetes az ivás - ugyanis attól, hogy elterjedt dolog, még nem normális, a tested köszönni szépen, alkohol nélkül is tökéletesen megvan - és úgy dönt, hogy inkább rombolja a saját testét, azaz saját magát... ahelyett, hogy a működését támogatná.
Szóval ez nézőpont kérdése. Ez nem felsőbbrendűség, ne legyél ilyen komplexusos.
----------------------------
Én nagyon ritkán iszom, amikor valakinek az egészségére iszunk,de gond nélkül öntöm ki az üveg bort a lefolyóba, ha éppen a helyzet megkívánja.
Magamtól soha nem innék, literszámra állnak a polcon a bontatlan piák évek óta.
Ne add fel, nem halsz meg egyedül. :D
26/F
Először is, az újévi/születésnapi koccintást leszámítva nem találkozom én sem alkohollal. Nem is igénylem, olyan életmódot és diétát tartok, amiben semmi helye alkoholnak. Mattrészegre inni magát az embernek valóban gyerekes és káros dolog, de azt szánalmasnak tartom, hogy az ismeretségi körömben nem egy ember köpköd azért a másikra, mert esetleg gyakrabban fogyaszt alkoholt, vagy nem ül a sarokban bubis vízzel egy buli alatt. Ugyanez van a megalomániás vegánokkal is, akikről előbb tudod, hogy vegánok, mint azt, hogy mi a keresztnevük. Ezek az emberek előbb halnak bele abba, hogy egyszer valaki laposra veri őket a gusztustalan természetük és a hittérítő hadjárataik miatt, mint az, aki nem figyel annyira arra, hogy miből mennyit fogyaszt.
Nem azzal van bajom, hogy valaki nem iszik, vagy felelősen iszik, nekem is szimpatikusabb ez. De miért kell epés megjegyzéseket tenni valakire a szokásai miatt, és miért kell ezzel rontani a hangulatot, ha egyszer ez mindenkinek a magánügye?
A komplexus nem tudom, hogy jön ide, szerintem fogalomzavarban vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!