Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik még egyáltalán olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik még egyáltalán olyan pasi aki nem issza részegre magát? Mármint 1 vagy max 2 adag után képes abbahagyni?

Figyelt kérdés
Társkeresés során gyakran ütköztem már ebbe a problémába. Ez lehet csak az én véleményem de aki iszik az undorító, visszataszító. A büdös alkoholszag miatt csókolózni sem lehet egyszerűen nem bírok olyan ember közelében megmaradni aki ivott. Minimum fél méter távolság. Nem kizárt hogy ez csak az én rigolyám más elfogadja. Az még oké ha valaki egy vagy maximum kettő pohár alkoholt megiszik csak ne lehessen érezni. Szóval vissza a kérdéshez: létezik egyáltalán ilyen? Ha nem akkor inkább egyedül halok meg! :D
2017. dec. 9. 20:57
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

PErsze, hogy létezik, a kedvesem sem hullarészegen jár haza kollegális összejövetelekről és társai.

A két év alatt egyszer volt részeg, de amíg fel nem szállt a meleg vonatra, meg nem mondtam volna róla, mert tök értelmesen beszélt, egyenesen járt, usw.

De ahogy leszálltunk a vonatról, pillanat alatt rosszul lett, és amint hazaértünk, mindent ki is hányt :(

De apámat is egyszer láttam berúgva 28 év alatt. Előfordul.

Az exem ellenben elég sűrűn túltolta a sört, nem s vagyok már vele.

2017. dec. 10. 12:15
 32/33 anonim ***** válasza:
egy éve ittam utoljára alkoholt,ünnepségen és annyi volt,hogy koccintottam 22f
2017. dec. 10. 15:40
 33/33 anonim ***** válasza:

Faterom idén még nem volt józan, ennek ellenére mindig van nője, tegnap is satu részegen 20-on éves csajokat dugta 60 éves fejjel, bár ők sem voltak jobb állapotban.

Reggel 2 pofont is kiérdemeltem valamilyen oknál fogva, majd miután kiderült nem én húztam meg őket, bocsánatkérés nélkül távoztak.

Számomra egy alkoholistánál, csak egy alkoholista nő visszataszítóbb!

2017. dec. 11. 09:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!