Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy még szeretett az exem?
Figyelt kérdés
Az exemmel elég csúnyán váltunk el mivel elegem lett abból,hogy ver és kiléptem a kapcsolatból mielőtt súlyos következménye lett volna a verésének.A szakítás után minden évben keresett egy pár módon.Pl van egy oldal ahol a másiktól kérdezgetni lehet és ő a nevembe kérdezgetett magától és nyilvánosan a havernőjével rólam beszélt az oldalon.Amikor volt barátnője nekem írta le ha összevesztek és folyton azzal jött,hogy a csaj jobb mint én.Mivel nem váltunk el szépen azzal a szöveggel is rám írt,hogy kezdjük újra és azt hitte,hogy én azt beveszem,hogy kedves velem pedig tudtam,hogy csak szórakozik.Illetve telefonált is és magához akart hívni azzal a szöveggel,hogy elevenítsük fel a múltat.Vagy volt olyan amikor haza felé tartottam és a sötétbe utánam jött és ugyan azt mondta,hogy kezdjük újra mert olyan rég vége lett.Azt is tudta,hogy van nekem a mostani párom pedig én nem avattam bele.Amikor keresett akkor folyamatosan csak szidott nem volt felém egy árva kedves szava sem.A szakítás utáni években nem volt olyan év amikor nem keresett volna most az van az a év amikor megunta szerintem,hogy keress.Nem értem miért csinálta ezeket szerintetek?Onnan veszem,hogy szeretett még,hogy a gyerekes fiúk a szeretet nőt szokták fikázni.De lehet csak én képzelem be és nem volt jobb szórakozása mint engem piszkálni.2017. dec. 4. 20:37
1/5 anonim válasza:
Jólértem? Adott egy taho p*raszt aki vert is rendszeresen ls te azon kattogsz hogy szeret e??
Szeresselek inkább én helyette? Én nem vernélek meg.
Elnézést kérdező de legyen eszed....Szíved az van meg ragaszkodásod is a domináns férfi iránt..
f29
2/5 A kérdező kommentje:
Van aki szeret meg van párom csak furcsálom az exem viselkedėsėt.☺
2017. dec. 4. 20:52
3/5 anonim válasza:
Az exed újra össze akar veled jönni nincs ebbe semmi furcsa az exek már csak ilyenek.
De neked van párod el ne hagyd egy tahó miatt aki még vert is téged.
4/5 A kérdező kommentje:
Nem fogom csak kėrdeztem miėrt viselkedett így.☺
2017. dec. 4. 21:02
5/5 anonim válasza:
Amit leírtál az egészen konkrétan ELMEBETEG emberre vall: a (RENDSZERES) verésen túl a nevedben kérdezgetett, követett a sötétben, kutakodott uzánad, zaklatott. Ezekért fel is jelenthetnéd.
A kérdésedre válaszolva pedig SOHA nem is szeretett, hanem birtokolt és "elvették ami az övé".
Valószínűleg életed egyik legjobb döntése volt, hogy otthagytad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!