Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem szeretett az exem, mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szeretett az exem, mert nem küzd értem?

Figyelt kérdés
Nem éreztem azt ezért kidobtam az exem. Nem tudom miért de nem küzd értem, semmi, nem is hív, hogy próbáljuk meg újra stb. Eddig minden exem küzdött értem, talán nem is szeretett, azért nem küzd?
2013. júl. 3. 13:41
 1/8 anonim ***** válasza:

egy idő után ráunnak az emberek egymásra

ha szereted akkor keresd te, ha nem akkor lépj tovább, mert sztem ő is azt tette

2013. júl. 3. 13:44
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Mi a francért küzdjön ha kidobtad?

Tudod ha egy férfinak azt mondod hogy "nem" akkor mi azt úgy is értelmezzük..

Epic női logika:DDD

2013. júl. 3. 13:45
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Istenem ezek az idióta p!cs@k... Most dobtad ki, szerinted mi a francért kéne nálad pitizzen? Vannak ám olyan férfiak, akiknek még van önbecsülésük. Szar ügy mi?

20F

2013. júl. 3. 13:46
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Visszafogadnád? Gondolom nem. Akkor minek is küzdjön? Vagy te ezt élvezed?
2013. júl. 3. 13:46
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Én nőként mondom ugyanazt, mint az előttem szólók.

Miért várod el ezt tőle, hogy neked nőjön az önbizalmad? Ha kidobtad, akkor vége. Nem hogy örülnél, milyen rendes és megérti, hogy vége, ne keressen...

2013. júl. 3. 13:51
 6/8 A kérdező kommentje:
Persze jó érzés az egy nőnek, hogy látja küzd érte az exe.
2013. júl. 3. 13:55
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
És szerinted a pasinak jó, hogy a nő elvárja, hogy küzdjön a semmiért? Ja bocs, téged ez már nem érdekel ...
2013. júl. 3. 13:58
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Az exed jól teszi,hogy már nem vesz rólad tudomást sem. Az önbizalmad biztos sokszor nőtt a rengeteg szerencsétlen által akik azt hitték még van esélyük nálad.
2013. júl. 3. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!