Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiszerettem belőle, erre ő belém szeretett:S Mit tegyek?
Véleményt: Tökre szerettem eddig a Őt kb el tudtam volna vele képzelni a életem, aztán ellaposodott kb 3 hete vagy már egy hónapja is.. és kiszerettem belőle:S de félek szakítani, mert tudom h szerettem és lehet újra bele szeretek és bánni fogom, mert normális a maga módján.
Okok amiért kiszerettem: nincs csók, azt mondta kinőtt belőle (azóta h elmondtam mit ezt a kérdőjelet magamban, azóta van), nem mondta h szeret, nem éreztem (azóta már imád..), nem vállalt fel (azóta már kirakná fészen is), nem mentünk sehova(unalmas volt) , halálosan unatkozok mellette, mehetnékem van egyfolytában, meg azt érzem kb h egyedül akarok lenni, kb egy lakatlan szigeten...
meg már nem kívánom a szexet se..
kajak olyan érzésem van h egydül akarok lenni
a saját kis világomban
azóta moziba akar menni, meg h a este is jön és hoz valami meglepetést..
teper ezerrel
meg szarul érzi magát
meg az idegesít h szabályozni akar..
nekem meg most kb szabadság kell
egyedül akarok aludni
stb..
nemtom lehet most jön ki rajtam, hogy az exemmel nem volt meg a szakítás gyász időszaka:S?? 4,5 év kapcsi után egy héttel jött ő..
jó mondjuk nem gyászoltam, de illik tartani minden szakítás után
szombaton voltam egyedül házibuliba, rég éreztem magam ilyen jól! eltáncikáltam magamba:DXD
nem gondoltam cseppet se rá..
de nekem régóta ez volt a legjobb napom
elmentem nélküle tesómékkal balcsira . na az is jó volt.. meg az állatkertbe is! nem hiányzott..
és ilyeenekre vágyok, hogy szabadon azt csináljam amihez kedvem szottyan.. nem azt mondom h bulizni akarok, de a magam ura akarok lenni
de félek, me mi van ha megbánom, me ez má olyat mond h szülinapomon eljegyez
meg má gyereket akarna meg házat venni..
de szerelem nélkül meg nem akarok együtt élni senkivel, megtehetem még h várjak az igazira ha mégsem ő az.. nem vok öreg nem vagyunk házasok, h muszáj legyen együtt lenni ha nem jó.. de ahh.. kb felrobbanok és ahelyett h hagyna időt h agyaljak vagy legalább hiányozna h tudjam kell, rám akaszkodik még vadászni se megy h egy kicsit hiányozhatna vagy hagyna magamra és úgy érzem hogy mostmeg megfojt!!! :SSS
"de félek, me mi van ha megbánom, me ez má olyat mond h szülinapomon eljegyez
meg má gyereket akarna meg házat venni.. "
Ha van esze ott hagy,a kapanyél kilóg a szádból kb. a hideg rázott,miközben olvastam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!