Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg úgy van, hogy ha valaki egyszer szeretett valakit akkor utána teljesen közömbös már sosem lesz?
Figyelt kérdés
Nem úgy értem, hogy mindig szerelmes marad, de nem hagyja hidegen a másik. Például aggódik, ha meghallja a másikról, hogy valamilyen (nem nátha szintű) betegsége van, vagy elgondolkodik, ha meghallja, hogy a másik mondjuk házasodni készül, ilyesmi...2013. jún. 23. 21:10
3/9 anonim válasza:
nincs így..
az első barátnőmtől hánynom kell.. rá se tudok nézni.. pedig szerettem..
4/9 anonim válasza:
ne tudd meg, de az teljes utálatba átmehet, szóval a kérdés nem helytálló N
5/9 anonim válasza:
szerintem nem minden esetben! attól függ, hogyan és miért lett vége....
6/9 A kérdező kommentje:
Végülis az utálat sem egyenlő a közönnyel... de mindenesetre biztató, hogy mindenki nemmel felel:)
2013. jún. 23. 21:17
7/9 anonim válasza:
szerintem ha megismersz egy embert az már bizonyos szinten nem lesz közömbös számodra legalábbis annyira nem mint egy teljesen ismeretlen.
Ha valakivel ennél is közelebbi kapcsolatban voltál, nyilván még kevésbé lesz közömbös a számodra. Ennyi nem több!
8/9 Zsazsa92 válasza:
Nàlam ez igaz,eddig akibe szerelmes voltam ès beszélő viszonyt tartunk,vagy barátok lettünk,vele szemben máshogy viselkedek,mindig úgy érzem hogy fontos nekem,es szeretem tudni hogy mi van vele,és van hogy aggódok érte,pedig már tényleg nem szeretem.sokàig nekem is fura votl,meg talàn még kicsit az is.de nàlam ez a szitu...
9/9 anonim válasza:
megkérdezhetem, hogy ezt magadról kérdezed, vagy másról?
csak mert írtad, hogy bíztató, hogy mindenki nemmel felel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!