Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csinálta ezt? Nem is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálta ezt? Nem is szeretett?

Figyelt kérdés
Van egy srác, aki kb fél évig udvarolt, bókolt és mindent megtett volna értem. Én akkor egy 2éves kapcsolatban voltam, ami nemnagyon működött ezért mostanában szakítottunk. Elkezdtünk talizgatni ezzel a sráccal, egyedül a távolság az, ami miatt elég problémás volt a dolog mivel örültünk ha heti egyszer meg tudtuk oldani.. Én az egyik szombaton pedig nem értem rá, amiből lett egy kisebb szóváltásunk mivel ő egy fontos programját mondta le miattam erre velem sem talizott... 1hétig nemis beszéltünk emiatt, pedig nemvolt olyan hűű de komoly vita, szimplán csak makacsságból egyikőnk sem kereste a másikat. Csak a napokban láttam, hogy míg mi nem beszéltünk ő összejött mással. Azt mondja nem szereti, csak a szerelmet tőlem már hónapok óta nem kapja meg az a csaj pedig ezt megadja neki, azaz szereti. Teljesen nem értem a dolgot, fél évig várt rám aztán most lehetett volna valami és összejön mással?! o.O
2013. jún. 19. 22:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem szeretett igazán ha igazán szeret legyen akár milyen büszke vagy makacs nem fogja annyiban hagyni pláne nem jön össze mással.. várt rád lehet közben már ismerkedett mással veled ne jött össze és fel is adta
2013. jún. 19. 22:13
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem tudta, hogy mire számíthat tőled. Ennyi..

Én is így voltam egy lánnyal, hasonló volt a helyzet mint veletek. Az a helyzet, ha az ember egyszer már belekóstol milyen ha szeretik, utána már nagyon szar egyedül lenni :S

2013. jún. 19. 22:15
 3/4 A kérdező kommentje:
Ez mekkora szívás.:/
2013. jún. 19. 22:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha komolyan szeretett volna,nem rohant volna rögtön más karjába.Szerintem a pasi érzései felszínesek voltak,és eleve más is volt neki tartalékban.Más reális magyarázat szerintem nincs,mert ha valaki szerelmes,akkor még dacból sem csinál ilyet.
2013. jún. 19. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!