Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk van-e köztetek olyan aki képes lehúzni 5 hónapot egy csajjal, akit állítása szerint nem szeretett és nem szeret, csak tetszett eleinte neki, és utána szakít a csajjal?
Miből gondolod hogy csak a fiuknál van ez jelen?
amikor fiatal voltam 20 éves volt egy nagyon aranyos barátom, szinte el sem tudtam mást képzelni magam mellett-- de hasonlóan érzett Ő is velem szemben. Nem csak együtt mentünk szórakozni de együtt is kirándultunk, vitte a kisfiamat a nyakában és szerelmeskedtünk is.
Holott mind ketten tudtuk hogy nem örökre szól a kapcsolatunk- mert valójában ha mások láttak bennünket hát... elég röhejesen néztünk ki egymás mellett. Én 152 cm magas voltam igaz karcsú és formás-- de Ő bár jóképű srác volt, de 198 cm magas volt és iszonyú hosszú karika lábbal elálló fülekkel amit a hajával takart le.
Mondtam is neki hogy annyira jól megvagyunk de ez így sokáig nem mehet, mert nem illünk össze. Hozzád magasabb nő való, hisz csak egy kicsit kellene lehajolnom és átsétálhatnék a lábad alatt. Jót nevettünk ezen és meglegyezte a füleit; na és minden gyerekednek elállna a füle is igaz? -- Arról nem is beszélve olyan magas lenne mint én és elálló fülekkel úgy nézne ki mint egy kerti-törpe!
szóval szépen elváltunk a második szilveszterünk után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!