Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy kapcsolatnak vége, és utána egyből jön egy új kapcsolat abból általában mi szokott lenni?
Hát, nekem erről kifejezetten pozitív tapasztalatom van. A barátom gyakorlatilag még szakítófélben volt a barátnőjével (az volt az első igazán komoly kapcsolata), amikor mi összejöttünk. Most 3 és fél éve vagyunk együtt. :)
23/L
Én 3 hónappal azután jöttem össze a jelenlegi párommal, hogy neki vége lett a 6-7 éves kapcsolata. Még szerette a lányt. Az alatt a 3 hónap alatt nagyon sok lányt szédített, de végül látott bennem valamit. Lassan 2 évesek leszünk és szeretjük egymást.
Ő még szerette az előző barátnőjét amikor elkezdtünk "járni", de azért is választott engem, mert tudta hogy képes lesz megszeretni, és meg akart szeretni.
Szóval igen. Végül is azért is volt neki jó eleinte ez a kapcsolat, hogy kilábaljon az előzőből.
De ez nem bűn. Ha tényleg szerettél valakit, mindegy mennyi idő telik el. Csak a következő kapcsolattal tudsz tovább lépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!