Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Találkoztam egy lánnyal és ő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Birnir kérdése:

Találkoztam egy lánnyal és ő nagyon belém szeretett és ő is belém!?

Figyelt kérdés
De a szüleim eltiltottak tőle, mert azt mondja, hogy nem szimpatikus a családja, pedig nem is ismerik, hanem külső alapján ítél! A lányt nem fogom otthagyni. A szüleim háta mögött szoktunk összejönni . A szüleim nem tudják, hogy szeretem! Mit tegyek?
2013. jún. 26. 21:06
 1/7 anonim ***** válasza:
"Találkoztam egy lánnyal és ő nagyon belém szeretett és ő is belém!?" ez rossz xD amugy meg a sarkadra kell allnod: Mar pedig kell nekem az a lany es nem tilthatnak el tole.
2013. jún. 26. 21:11
 2/7 anonim ***** válasza:
A szüleid előbb vagy utóbb, de elfogják fogadni a választásodat, hiszen az ő fiuk vagy és ha boldognak látnak akkor nekik is azoknak kell lenniük! Idővel jobb lesz hidd el! :) Ha azt akarod, h a szüleid komolyan vegyék a kapcsolatotokat, akkor ne titokban találkozzatok. Jelentsd ki, h te most mész és találkozol vele és majd jössz... A negatív kommentárokat engedd el a füled mellett . Mi is így voltunk a barátommal, tiltottak tőle mert nem tartották szimpatikusnak, de én azért is találkozgattam vele és mostanra, 1 év elteltével megszerették és bíznak benne! :)
2013. jún. 26. 21:15
 3/7 A kérdező kommentje:
Én próbáltam nekik mondani ,hogy engem nem érdekel én mindenképpen találkozni fogok vele ,de erre azt mondták ,hogy ne merjek mert bezárnak nyárra...
2013. jún. 26. 21:18
 4/7 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok? 2. vagyok
2013. jún. 26. 21:36
 5/7 A kérdező kommentje:
Érted a viccet XDXDXDXD -_____- !
2013. jún. 26. 21:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Most komolyan, hany evesek vagytok??
2013. jún. 26. 22:10
 7/7 A kérdező kommentje:
A lány 13 én 14 !
2013. jún. 26. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!