Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiszerettem belőle?
Figyelt kérdés
A bárátnőmhöz már nem vonzódom anyira mint régen, elhagyni félek mert tudom megbánnám és osszetörnék ha meglátnám valakivel. Viszont vele már nem az igazi szex előtt szerelmesebb vagyok mint utána. Miért?2013. jún. 19. 22:02
1/3 anonim válasza:
elmúlt a szerelem, most már csak szereted
2/3 A kérdező kommentje:
nála jobb lányt keresve sem találnék
2013. jún. 19. 22:22
3/3 anonim válasza:
hát akkor azt javaslom, hogy ezt közöld vele őszintén. tehát hogy már elhalványodtak az érzéseid, és szeretnéd, ha kicsit felfrissítenétek a kapcsolatotokat, hátha újra fellángolnak a régi érzések. kommunikáció, őszinteség, és te is tégy ez ellen, ne várj a csodára! beszéld meg vele, ne titkold el ezt előtte, adj neki esélyt hogy változtathasson. de mint írtam, ha te is szeretnéd még őt, neked is kell tenned a kapcsolatért, nem csak elmondod neki és várod hogy megváltozzanak a dolgok. és akkor lesz remény arra hogy újra belé tudsz majd szeretni, de ha minden megy majd ugyanígy tovább még egy ideig, idővel úgyis vége lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!