Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egyik pillanatról a másikra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyik pillanatról a másikra kiszerettem volna belőle?

Figyelt kérdés

Pár napja úgy érzem, hogy valami megváltozott bennem a barátnőmmel kapcsolatban... Én mindig ragaszkodó típus voltam, a barátnőm is ilyen, és imádtam, ahogy duruzsol a fülembe, meg ahogy bújik hozzám... És én is imádtam ugyanígy viselkedni. De pár napja valamiért már nem érzem jól ilyenkor magamat :P Amikor mondja hogy mennyire szeret, imád, én vagyok a mindene, kicsit úgy érzem, hogy nehezemre esik viszonozni ezeket az érzéseket... Ahogy észrevettem magamon, úgy viselkedek, mintha kicsit közömbös lenne számomra... Fél éve járunk együtt, a lehetőségek pedig megengedik, hogy szinte minden nap találkozzunk, és heti 3-4 alkalommal együtt is aludjunk. Ja és mégvalami. Mindketten ritka féltékeny típusúak vagyunk, de emiatt nincs olyan nagy probléma, mert pont azért mert hasonlóak vagyunk, tökre megértjük egymást, és eszerint szervezzük a dolgainkat. Na ami szerintem gáz, hogy ebben a pár napban, ami miatt eddig halál féltékeny tudtam lenni, amiatt most egyáltalán nem akadok ki... Mintha nem érdekelne már annyira. Amikor távol vagyunk, mintha nem is hiányozna...

Próbáltam választ találni arra a kérdésre, hogy miért lettem egyik pillanatról a másikra ilyen, de esküszöm hogy nem tudom... Nem történt semmi rendkívüli, sem köztünk sem általában, nem mondott semmi kiábrándítót, és másik lány sincs, akivel inkább lennék mint vele.

Tényleg nem értem, miért érzek így... Lehetséges egyáltalán, hogy úgy ébredjen fel egyik reggel az ember, hogy már nem szerelmes?

2012. máj. 17. 11:45
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

A szerelem idővel elmúlik. Utána marad a szeretet és a kötődés. Ha kiegyensúlyozott a kapcsolatotok, akkor lehet, hogy már a nagy lángról visszavettél takarékra, és ez már a "békés öregkor" állapota. Megnyugodtál, hogy ott van melletted, kiegészítitek egymást, jó a kapcsolatotok, és ebben a megnyugodott állapotban vagy talán.

Gondolom emiatt nem akarnád elhagyni őt.

2012. máj. 17. 11:58
 2/6 anonim ***** válasza:

Hány évesek vagytok?

Lehet túl hirtelen és intenzív volt neked ez a nagy szerelem, férfi vagy, kicsit megfojtva érezted magad a kapcsolatban. Az is lehet az váltotta ki hogy a csaj mindent megad, túlságosan is behódolt neked. Izgalomra vágysz megint hódítani tudat alatt, mégha azt mondod monogám vagy akkor is. alapvetően te is egy vadász vagy.

Fontos a korotok hány évesek vagytok?

2012. máj. 17. 12:00
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Egyik pillanatról a másikra nincs ilyen!Már valószínűleg hetek óta tart,csak most eszméltél rá!

Viszont mivel csak féléve jártok, én azt mondom nem is szeretted igazán eddig sem :)

2012. máj. 17. 12:01
 4/6 anonim ***** válasza:
Hogy jobban érthető legyen, komoly párkapcsolatban élők úgy oldják meg tudat alatt a hódítás izgalom vadászat élményét, hogy valamilyen diszharmónia van a kapcsolatban. Néha eltérő vélemények, egy egy vita, aztán a kibékülés újra és újra meghódítják a másikat.
2012. máj. 17. 12:05
 5/6 A kérdező kommentje:

Mindketten 20 fölött vagyunk, Neki már volt egy több évig tartó kapcsolata, nekem viszont Ő az első igazi kapcsolatom, eddig csak gimiben volt egy-két hetes "barátnőm".

Márpedig én tudom, hogy NAGYON szerettem őt, lángoltak bennem az érzések. De tényleg mintha csak az egyik pillanatról tűntek volna el ezek az érzéseim. Sajnos azt sem tudom mondani, hogy felfedeztem volna valamilyen rossz tulajdonságát amit eddig ne tudtam volna, ami indokolhatná ezt az egészet.

2012. máj. 17. 12:08
 6/6 anonim ***** válasza:

A lényeg hogy tapasztalatból beszélek. Én is férfi vagyok,úgy sejtem hasonló mint te. Egyáltalán nem vagyok papucs, meg van a véleményem normálisan ahogy kell, de velem nem igen lehet vitatkozni. Nagyon türelmes megértő nyugodt vagyok konfliktushelyzetben is ilyen a természetem, képes vagyok áldozatokra. Nem egy kapcsolatom ment rá erre a tulajdonságomra, hogy soha egy vita nem volt, a nincs meg a tűztől kezdve mindenféle klisét rá lehet erre húzni.

Ezért van az hogy a lányok a rossz fiúkat szeretik, egyszerűen kell nekik hogy ledominálják őket hiába mondják az ellenkezőjét, hogy kedves megértő stb stb stb fiút akarnak nem igaz. A gyakorlatban kiderül hogy nem :)

Ez a dolog fordítva is működhet. Vagyis ha a lány, túlságosan passzív, megértő odaadó egyszerűen eljuthatsz oda hogy már már zavar a túlságos harmónia nyugalom. (akár csak tudat alatt)

2012. máj. 17. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!