Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mik a jelei annak hogy kiszere...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik a jelei annak hogy kiszerettem belőle?

Figyelt kérdés
Van egy évek óta tartó kapcsolatom, és az utóbbi időben azt vettem észre magamon, hogy nem tud már megbántani, olyan dolgokkal sem, amikkel előtte mindig megtudott, ha nem jön, pedig megígérte, már az sem nagyon szomorít el. (azaz igen, de nem rágódom rajta annyira mint régen) Sokat csalódtam már benne, és mostanában ha csalódom benne, akkor elintézem önmagamba annyival, hogy gondoltam hogy megint ez lesz, már megszoktam, ez van, stb. Nem tudom eldönteni, hogy ez most nálam csak egy hullámvölgy, vagy tartós állapot? Érzelmileg elindultam oda, ahonnét már nincs visszaút?
2012. jan. 17. 22:36
 1/3 anonim válasza:
50%

Személy szerint nekem is volt már ilyen érzésem (több,mint 3 éve vagyunk együtt),de nekem "elmúlt". Nekem sokat segített a döntésemben (szakítsunk vagy ne), hogy belegondoltam abba,hogy vajon el tudom e képzelni nélküle az életem,vajon szülnék e neki gyereket, illetve mindig eszembe jut,hogy "vajon mit csinálnék nélküle?". Ha úgy érzed,hogy nélküle nem tudnál mit csinálni,akkor valószínűleg szereted,viszont ha ezer dolgot fel tudsz sorolni,akkor lehet,hogy tudat alatt ez azt jelenti,hogy nincs rá szükséged :(

Üljetek le és mondd el neki,hogy mit érzel,lehet,hogy meg tudjátok oldani és minden olyan lesz,mint régen!

Sok sikert és kitartást!

2012. jan. 17. 22:49
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi! Én már olyan szinten vagyok, hogy eddig mindig elmondtam neki mindent ami velem történik, vagy ami bennem zajlik, minden pozitiv vagy negativ érzelmem kimutattam és elmondtam, ha hiányzott valami, akkor azt is. Most viszont nem látom értelmét hogy ezt tegyem. Minek? Belefáradtam, vagy meguntam, nem tudom, de egyre kevésbé vagyok képes kimutatni és kimondani azokat, amiket ezelőtt. Lehet túl sokszor csalódtam már benne, és most a napokban is, de alig fáj.
2012. jan. 17. 23:01
 3/3 tevetke ***** válasza:
100%

"Ha úgy érzed,hogy nélküle nem tudnál mit csinálni,akkor valószínűleg szereted,viszont ha ezer dolgot fel tudsz sorolni,akkor lehet,hogy tudat alatt ez azt jelenti,hogy nincs rá szükséged :( "

Én ezzel nem értek egyet. Ha úgy érzed nem tudnál nélküle mit csinálni, az lehet attól is megszoktad, az életed része lett, ott van a mindennapjaidban (még akkor is ha nem találkoztok mindennap) szóval érted... Én feltettem magamban azokat a kérdéseket, amiket az első válaszoló írt és úgy éreztem, hogy nagyon rossz lenne nélküle, de végül én fordítva döntöttem. A végső lökést az adta, hogy éreztem, hogy már nem igazán vagyok boldog vagyis felmerült a gondolat, hogy mással akár jobb is lehetne, éreztem, hogy nekem innen már nincsen visszaút... Így lett vége egy majdnem 3éves kapcsolatomnak és végül egyáltalán nem bántam meg, nekem is jobb így és neki is jobb lett.

23/n

2012. jan. 17. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!