Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megláttam az exem és ez nagyon felkavart. Mit tegyek hogy végre tovább tudjak lépni?
Már több mint fél éve szakított velem az első szerelmem. Most (kb. 2 hónapja) van valaki más az életemben, de vele kapcsolatban nem érzem azt az igazi, megőrülős, rózsaszín ködös érzést... Nem szeretem annyira mint ő engem, vagy mint amennyire az exemet szerettem. Nagyon rossz érzés, hogy vele vagyok, és másra gondolok. A napokban megláttam az exbarátomat (nem beszéltünk azóta, ha találkoztunk, levegőnek nézett), és azt a hatást váltotta ki belőlem, mint mikor jártunk (ha nem erőteljesebb érzéseket). A szívem kalapált, elpirultam és azt hittem elájulok. Nem tudok aludni, nem tudok rendesen enni, olyan, mintha egy képbe vagy egy tinibálványba lennék szerelmes... Hiszen sosem találkozunk, és már nem a szakítás utáni fájdalmat érzem vele kapcsolatban, hanem azt, hogy mindent megbocsátanék és visszamennék hozzá. Ez persze hülyeség, tudom, hogy mi mindent rontottam el, és hogy nem szabadna mindent eldobni érte, mert a jelenlegi barátom nagyon szeret és belehalna, ha elhagynám.
Hogyan tudnám elfelejteni végre és lezárni magamban ezt a dolgot? Mit tegyek, hogy boldog legyek a barátommal?
Előre is köszönöm a segítséget!
Próbálj a jelenlegi kapcsolatodra koncentrálni, írásod alapján nem lehetsz több 17-nél, döntsd el magadba, hogy neked mire van szükséged, mik az elvárásaid, és ha mostani barátod megfelel számodra, akkor minden erőbedobással azon legyél, hogy vele alakuljanak a dolgok tovább!
Azt szokták mondani: az első szerelemnél az érzésbe vagy szerelme
a másodiknál magadba
a harmadiknál a másik emberbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!