Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek létezik az, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezik az, hogy egyetlen nőt sem érdekelhetek?

Figyelt kérdés

Átlagos kinézet,több női véleményt kaptam,akik azért jól ismertek,és azt mondták: teljesen átlagosan nézek ki alapvetően,és ők sem értik hogyan nem jött még össze a dolog,mert igazából semmi gond nincsen velem.

Pozitívumnak mondható,hogy tudom mit szeretnék csinálni az életben,vannak céljaim, eszem is hozzá.

De soha nem jött össze barátnő,nagyon sokat jártam el helyekre,sok embert megismertem. Barátnak jó voltam nőknél,de azzal semmit nem értem el.

Tudom,sajnos nem születtem jóképűnek,és az arcom sajnos nem a leghelyesebb. De ezek szerint csak ez számít a nőknek,a genetika. Ki milyennek születik... :/

26/F

2017. dec. 17. 21:47
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
34%
Olyan nincs, hogy senkinek se tetszel, olyan van hogy nem próbálkozol eleget, nem veszed észre, hogy mit rontasz el illetve bőven a saját ligád fölött próbálkozol.
2017. dec. 17. 21:55
 2/20 anonim ***** válasza:
50%
Ez még az a kor, amikor a nők még bőségesen válogathatnak a jópasik közül. Várnod kell még egy pár évet, mire a hozzád korban illő nőknek "már nincs idejük szórakozni". Akkor jön el a te időd.
2017. dec. 17. 22:00
 3/20 anonim ***** válasza:
68%
Igen létezik én is olyan pasi vagyok aki nem kell a nőknek!28f
2017. dec. 17. 22:01
 4/20 anonim ***** válasza:
18%
Szerintem nem létezik. Legyél figyelemre méltóbb. Valószínűleg csak beleolvadsz a tömegbe. Légy különleges
2017. dec. 17. 22:06
 5/20 anonim ***** válasza:
71%
Nem tudom, de szerintem az ok az utolsó bekezdésedben keresendő te 26 géneket hibáztató, komplexusos F
2017. dec. 17. 22:13
 6/20 anonim ***** válasza:
80%

A páromra szerintem rajtam kívül kevesen mondanák hogy helyes, vagy jóképű. Elálló fülei vannak, kicsi szemei, régi fajta szemüvege, néhány foga eláll a többitől és sárgásak is a fogai. Magas és vékony, nem izmos, sportolni sem sportol. Nem öltözködik a mai tucatdivat szerint, alig van ismerőse facebookon, a profilképe évek óta ugyanaz. 3 évvel fiatalabb is nálam.

De: én egy intelligens, határozott férfinak ismertem meg, érett gondolkodással, akiben megvan a tenni akarás, akivel lehet jó programokat csinálni, akivel egyezik a világról való gondolkodásunk és humorunk, aki egyben tud spontán de megfontolt is lenni. Aki nem nyomult mindenkire elkeseredetten, csak hogy legyen végre valaki. Megfogott benne az, hogy "más mint a többiek" - mégis mikor látsz egy átlagembert felvenni a szemetet a földről, vagy nem megölni egy pókot?

Ezzel csak azt akartam mondani, hogy a genetika meg a pénz nem minden. És nem mindegy, hogy ismersz meg valakit, bevallom, ha használnék társkeresőt, nem biztos hogy adtam volna neki esélyt, de szerencsére a való életben ismertem meg, volt lehetőségem sok időt eltölteni vele barátként, volt időm megismerni és volt lehetőségünk arra, hogy egymás személyiségébe szeressünk bele. A külső vonzalom pedig jött azzal, ahogy megismertem, milyen is ő.

2017. dec. 17. 22:30
 7/20 anonim ***** válasza:
35%
Létezhez, én se érdeklek egyetlen nőt sem. Az ilyen "rossz körökben mozogsz",és ehhez hasonló gyenge szövegre nem vagyok kíváncsi,mivel mindegy volt,hogy milyen "körökben" mozogtam,soha nem vettek észre a nők, maximum akkor,ha gúnyolódni vagy nevetni akartak rajtam.
2017. dec. 18. 00:10
 8/20 Clay Morrow ***** válasza:
15%

^

Heh, a legtöbb pókot élve hagyom, legrosszabb esetben az ablakon vagy ajtón kitessékelem és mégse volt egy normális kapcsolatom se.

Tudjátok, létezik egy olyan fogalom, hogy SZERENCSE. 12132135-ból 1-2-nek összejön, azt a többi 12132134-1213213 kussoljon.... (Közben szerintem 500246 ilyen peches férfi nem öl pókot, semmilyen állatot, határozott, nem szemetel, illetve fel is szedi, hmmm)

2017. dec. 18. 00:11
 9/20 anonim ***** válasza:
Senki nem mondta, hogy nem kell szerencse. De szerencséje bárkinek lehet.
2017. dec. 18. 12:08
 10/20 anonim ***** válasza:
igen, van ilyen helyzet, de nem vagy egyedül.
2017. dec. 18. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!