Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a titka, hogy buliból gyorsan szexhez jusson az ember?
Nekem világ életemben hetekig kellett beszélgessek nőkkel, mire lett szex.
Más fiukkal meg elmennek a nők akár 10 percen belül is.
De szerintem buliban átlagos hogy 2-3 óra ismeretség után már sok lány elmegy a fiuval.
De én sajnos nem jöttem még rá ennek a dolgonak a nyitjára, de valószinüleg nem is fogok, mert én nem vagyok jóképü.
ez az ún. "nem jó pasi, de mégis kell", amit a nők fel szoktak hozni példának valójában JÓ pasi
legalábbis hozzám képest sokkal jobban néz ki.
1. vállalható és igényes külső (de nem kell, hogy te legyél a legjobb pasi a klubban, lásd a többi pontot)
2. jó logisztika (nagyobb bulihelyre menni vagy akár több helyet végiglátogatni, nem egy 20 fős faludiszkóba lemenni; a közelben laksz és/vagy van kocsid/pénzed taxira)
3. MERJ KEZDEMÉNYEZNI
4. jó kommunikáció (nem csupán szóban, hanem nonverbálisan és érzelmileg is)
5. pontosan tudd, mit akarsz és ezt merd is közölni ismerkedés közben (szalonképes formában persze)
6. belső stabilitás - nem szegi kedvedet pár kudarc, mivel jó eséllyel nem elsőre fogod megtalálni az adott nőt, akivel egymást keresitek aznap este
7. sok tapasztalat - hogy könnyebben észrevedd, ki vevő rád aznap este és tudd, nagyjából milyen személyiségű az adott nő és hogyan tudsz a lehető legjobban hatni rá (főleg azokhoz a nőkhöz képest, akikkel régebben dolgod volt, mert az alapján sokkal könnyebb dolgod lesz - mindenki szereti magát egyszeri és megismételhetetlen lénynek gondolni, de a legtöbb ember besorolható pár csoportba a személyisége/kisugárzása/stb. alapján)
én ugy vettem észre, hogy jó külsejü pasikat a nők szedik fel, szal nem egy nagy mutatvány.
én azért már nem kevés nővel voltam ugy egyébként, más hogy sokkal több munka árán, mint az átlag.
és sajnos ennyire nehézkesen nem lehet fenntartani egy életet.
Te is írtad, hogy nem mennél el olyanokkal, akik nem tetszenek neked, akkor most mit nyivákolsz, amikor a nők is ugyanezt csinálják veled? Mindenkinek jogában áll válogatni.
Ha annyira zavar, hogy nem tudsz fölszedni csajokat AZONNAL (nem hiszem amúgy, hogy így menne az átlagnak), akkor törődj jobban a külsőddel. És figyeld a lányokat, hogy mi tetszik nekik.
aha....csak vannak vonzó testü nők is ún. "önbizalomhiánnyal"
egyik kalandom netről egy fogorvos nő volt, aki hiába jól keresett meg jól élt, mégis tele volna traumákkal.
élőben esélyem sem lett volna bemutatni magam úgy, hogy kapjon rá...
Persze a jóképü fiuknak midnig van szép nő szexre is.
Nekem ez az egyébként jóval 30feletti nő 4 hetembe telt, mire meg tudtam dugni.
volt vagy 4-5 hajnal 2-ig tartó telefonbeszélgetésem vele.
Meg iylesmik.
hatékonyság: 0
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!