Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a titka, hogy buliból gyorsan szexhez jusson az ember?

Figyelt kérdés

Nekem világ életemben hetekig kellett beszélgessek nőkkel, mire lett szex.

Más fiukkal meg elmennek a nők akár 10 percen belül is.

De szerintem buliban átlagos hogy 2-3 óra ismeretség után már sok lány elmegy a fiuval.

De én sajnos nem jöttem még rá ennek a dolgonak a nyitjára, de valószinüleg nem is fogok, mert én nem vagyok jóképü.

2017. dec. 14. 23:59
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
74%

Már volt. Tudjuk, legyen

- 45-55 kg

- formás segg

- formás mellek

Stb.

Randa vagy. Ennyi.

2017. dec. 15. 00:50
 12/31 anonim ***** válasza:
88%
Nagyon jó pasinak kell lenni. Ha könnyű szexről van szó, azzal fekszenek le, akivel akarnak. Márpedig csak a legjobban kinéző férfiakkal akarnak. Ilyen egyszerű.
2017. dec. 15. 01:12
 13/31 Carragher_x ***** válasza:
12 hsz, 0 tapasztalat.:) Na akkor a valóság: a nagy számok törvénye és az alacsony elvárások. Magyarul sok próbálkozás (amikor sokról beszélek, akkor tényleg sokra gondolok. Kb biztos vagyok benne, hogy ez több nőnél való próbálkozást jelent EGY ESTE alatt, mint amennyivel te eddig egész életedben próbálkoztál) és erős kompromisszumok, mivel a cél finoman szólva nem annak a nőnek a kihalászása, aki az összes külső-belső elvárásodnak megfelel.
2017. dec. 15. 03:13
 14/31 anonim ***** válasza:
92%

Hm....20perc gyalog? És szerinted 20percet fog gyalogolni a csaj hozzád?

Őszintén? Normális autód van? Pl.elmenni egy körre stb ..

Egy pasi ha könnyű szexet akar vagy nézzen ki nagyon jól vagy legyen sok pénze jobb autó stb.

Ha ronda és csóró vagy...hát szívás.

2017. dec. 15. 05:47
 15/31 anonim ***** válasza:
pia pia és még több pia
2017. dec. 15. 07:32
 16/31 anonim ***** válasza:
Jól kell kinézni vagy fel kell mutatni a BMW-kulcsot.
2017. dec. 15. 07:45
 17/31 Diavolino44 ***** válasza:
Teged ki kellene tiltani innen, szoval ugyanazt a kerdest felteszed ujra, sirankozni, gratulalok..
2017. dec. 15. 08:14
 18/31 anonim ***** válasza:
41%
Pia és Gina
2017. dec. 15. 08:20
 19/31 anonim ***** válasza:
Hát ha nem tetszel a nőknek, akkor mi a problémád? Figyelj, pár órás ismeretség után ahhoz, hogy elmenjen dugni veled a csaj az kell, hogy jól nézz ki, legyen kisugárzásod, a nő be legyen indulva és még jó kommunikáció sem árt....
2017. dec. 15. 08:32
 20/31 anonim ***** válasza:

Én kicsit cáfolnám a többieket.Nem kell, hogy valaki 10/10 pasi legyen és gazdag legyen. Higyjétek el, hogy a legtöbb nőnek nem ezek a legfontosabbak.

Legyen jó a kisugárzásod, legyél magabiztos.

A picsogó, önsajnáltató, "nem nézek ki jól" stb fiúkat senki nem szereti.

Tanuljátok meg elfogadni magatokat , legyen önbizalmatok .

És járj olyan bulikba, ahol sok a szingli lány. Vannak direkt ilyen bulik, helyek.

Az sem mindegy hol próbálkozik az ember. Akinek van párja nyilván lekoptat.

2017. dec. 15. 09:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!