Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a titka, hogy buliból gyorsan szexhez jusson az ember?
Nekem világ életemben hetekig kellett beszélgessek nőkkel, mire lett szex.
Más fiukkal meg elmennek a nők akár 10 percen belül is.
De szerintem buliban átlagos hogy 2-3 óra ismeretség után már sok lány elmegy a fiuval.
De én sajnos nem jöttem még rá ennek a dolgonak a nyitjára, de valószinüleg nem is fogok, mert én nem vagyok jóképü.
20 percre lakok gyalog az összes pesti fontos szórakozóhelytől...
mégsem jött velem haza senki.
tudod...a jóképüvel jó a bokorban is, a csirával meg palotába sem.
én mondtam, hogy nem nézek ki jól...
de mégis darálják az emberek a hülyeséget hogy nem ez számit....
ok, legyen...de az én külsőmhöz max a csunya kövér lányok jönnének, de az meg valahogy nem jo nekem.
jo hát én nem nagyon tetszem a nöknek...
az, hogy néha sikerül elvarázsolni egy-két nőt a szövegemmel HETEK alatt...nos erre nem lehet egy életet épiteni.
PF
mult héten táncoltam egy nővel, egyből kezdte a kamu szövegeket, hogy mit akarok én tőle, mert ő már 30 elmult és ÖREG és löttyedt a segge...
PFFFFf
utána egy percen belül már egy hozzám képest sokkal jobban kinézö pasival láttam smárolni.
A nők nem vágják el magukat azzal, hogy önutáló szöveggel jönnek? Rajtuk nem fog meglátszani, hogy igy gondolnak magukra?
Csak rajtam?
Érdekes....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!