Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért elfogadott az, hogy egy nő lehet bunkó egy férfival míg fordítva nem?
"Főleg, hogy abban a tudatban élnek, simán megtehetik, mivel látszólag véget nem érő sorban jönnek a megalázkodó férfiak, a szex reményében."
Most komolyan legyek illedelmes azzal, aki a f@zát lóbálja előttem és nem is akar tőlem mást, csak szexet, azért viszont képes úgy viselkedni, mint egy rabszolga? :D Ne haragudjatok, de a nőkkel meg a saját emberi valótokkal szemben is hányingerkeltő, undorító és szánalmas, amit műveltek, mert még mindig nem jutottatok el arra a pontra, hogy egyenrangú felekként kezeljetek minket, és a ne csak azért álljatok velünk szóba, mert a farkatokat muszáj valakibe tenni... Hogy ne viselkednék bunkón azzal, aki egy darab használt húsként elém veti magát? A legnagyobb tisztelet az egy ilyen izével szemben, ha inkább hozzá sem szólok, csak otthagyom és kikerülöm. Ti vívjátok ki a bunkóságot és ahogy a 10-es is írta, hajlamosak vagytok más életére is törni a p*náért... Sem mi, sem a saját méltóságotok nem számít. Ez az igazán undormány.
#13, jah, mert MINDEN férfi ilyen, ugye? Ja, hogy ne általánosítsunk, kivéve ha férfiak szidásáról van szó, akkor az teljesen rendben van.
Imádom, ahogy a világ legtermészetesebb dolga, hogy a férfiakat en bloc agyatlan, retardált zombíknak állítják be, akik nyálukat csorgatva rohannak minden után, aminek két lába között luk van (csak hogy néhányat említsek a válogatott gyalázások között), de ha az ember teljesen józanul elemzi a társkeresési helyzetet, akkor azonnal rávágják a húúúú nőgyülölő! pecsétet. Egy pöppet erős a kettős mérce, nem igaz?
Én sosem tolerálom ha egy nő bunkó velem.
Múltkor mikor szórakozóhelyen flegmán (de még mennyire) utasított el egy nő akkor nyugodt szívvel odasúgtam a fülébe, hogy f@..kalap. és nem érdekel ha emiatt kikerülök az úriember kategóriájából.
Igen, a társadalom feminim lett de nem kell ezzel foglalkozni. Ha egy nő paraszt veled akkor nyugodtan legyél te is az vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!