Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért elfogadott az, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért elfogadott az, hogy egy nő lehet bunkó egy férfival míg fordítva nem?

Figyelt kérdés
Szerintem egyiknek sem kéne elfogadottnak lenni.
2017. dec. 10. 15:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
Ez nem elfogadottság kérdése. A nők abszolút fölényes helyzetben vannak a társkeresés terén és ez sokukban kihozza a legrosszabb énjüket. Főleg, hogy abban a tudatban élnek, simán megtehetik, mivel látszólag véget nem érő sorban jönnek a megalázkodó férfiak, a szex reményében.
2017. dec. 10. 16:34
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Nem elfogadott, de az emberek általában kevésbé ítélik el.
2017. dec. 10. 16:34
 13/16 anonim ***** válasza:
71%

"Főleg, hogy abban a tudatban élnek, simán megtehetik, mivel látszólag véget nem érő sorban jönnek a megalázkodó férfiak, a szex reményében."

Most komolyan legyek illedelmes azzal, aki a f@zát lóbálja előttem és nem is akar tőlem mást, csak szexet, azért viszont képes úgy viselkedni, mint egy rabszolga? :D Ne haragudjatok, de a nőkkel meg a saját emberi valótokkal szemben is hányingerkeltő, undorító és szánalmas, amit műveltek, mert még mindig nem jutottatok el arra a pontra, hogy egyenrangú felekként kezeljetek minket, és a ne csak azért álljatok velünk szóba, mert a farkatokat muszáj valakibe tenni... Hogy ne viselkednék bunkón azzal, aki egy darab használt húsként elém veti magát? A legnagyobb tisztelet az egy ilyen izével szemben, ha inkább hozzá sem szólok, csak otthagyom és kikerülöm. Ti vívjátok ki a bunkóságot és ahogy a 10-es is írta, hajlamosak vagytok más életére is törni a p*náért... Sem mi, sem a saját méltóságotok nem számít. Ez az igazán undormány.

2017. dec. 10. 17:10
 14/16 anonim ***** válasza:
17%

#13, jah, mert MINDEN férfi ilyen, ugye? Ja, hogy ne általánosítsunk, kivéve ha férfiak szidásáról van szó, akkor az teljesen rendben van.

Imádom, ahogy a világ legtermészetesebb dolga, hogy a férfiakat en bloc agyatlan, retardált zombíknak állítják be, akik nyálukat csorgatva rohannak minden után, aminek két lába között luk van (csak hogy néhányat említsek a válogatott gyalázások között), de ha az ember teljesen józanul elemzi a társkeresési helyzetet, akkor azonnal rávágják a húúúú nőgyülölő! pecsétet. Egy pöppet erős a kettős mérce, nem igaz?

2017. dec. 10. 17:43
 15/16 anonim ***** válasza:
74%
14, ne aggódj, aki normálisan közeledett eddig, azzal mindenki normális volt. Sosem hallottam bunkó válaszról, csak akkor, ha a másik nem értett a nemből, vagy abból, hogy én is olyan ember vagyok, mint ő. Az meg nem a nők dolga, hogy ti velünk szemben milyen viselkedést toleráltok és milyet nem. Ettől függetlenül én nőként igenis ragaszkodom ahhoz, hogy ha valaki nem tiszteli a döntésemet,a véleményemet vagy a függetlenségemet, azzal szemben határozottabban lépjek fel és tudassam, hol a helye. Ettől én nem leszek fölényes, nem megalázni akarom vagy bántani, hanem magamat védem vagy érvényesítem -semmiképp sem az ő kárának akarásàval. Aki eddig szépen beszélt és viselkedett velem, azzal én is barátságos maradtam. De sokan tényleg túl sokat engednek meg maguknak egy idegennel szemben, nemtől függetlenül és egyáltalán nem érzik, mennyire tiszteletlenek az akaratosságukkal és az értetlenségükkel. Van, amire nem lehet mit mondani, szépen legalábbis. Nekünk is véges a türelmünk, csak mi sok férfival szemben nem is fogjuk azt leplezni, mert egyelőre köztetek van több olyan, aki mindenét eldobná egy vagináért, és megalázná magát. Én legalábbis még senkiért nem henteregtem üvöltve a lépcsőházban jelenetet rendezve, de nálam reagáltak már le így egy egyszerű, őszinte visszautasítást. Engem is utasítottak már vissza határozottan, de sosem folytattam a másik vérének szívásával, ahogy nem is vásárolgattam neki indokolatlanul ajándékot utána, hogy legyen mire mártírkodnom utána. Brutális érzelmi játszmákat képesek a férfiak tolni, aminek az a lényege hogy konkrétan a visszautasításért érezd magad te rosszul.
2017. dec. 10. 18:31
 16/16 anonim ***** válasza:
41%

Én sosem tolerálom ha egy nő bunkó velem.

Múltkor mikor szórakozóhelyen flegmán (de még mennyire) utasított el egy nő akkor nyugodt szívvel odasúgtam a fülébe, hogy f@..kalap. és nem érdekel ha emiatt kikerülök az úriember kategóriájából.

Igen, a társadalom feminim lett de nem kell ezzel foglalkozni. Ha egy nő paraszt veled akkor nyugodtan legyél te is az vele.

2017. dec. 10. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!