Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nőnél elfogadott egy férfinél nem ha 30 éveden még szüleivel él és nincs egzisztencia kiépítve?
Nézőponttól függ.
Ha valaki még mindig a patriarchális szemléletet nyomatja, akkor igen, a nőt majd elveszik, visz valamennyi pénzt a kapcsolatba, de az alapokat a férfinak kell megteremtenie.
Aki már elmozdult a feminizmus irányába: Nem, hiszen, mind a kettő ugyanolyan megítélés alá kell essen, attól hogy valaki nő ne legyen kevésbé életképes, önálló, mint egy férfi.
Utolsó: nem feltétlenül piáltak és buliztak, de vannak akik félnek attól, hogy egyedül legyenek vagy nincs olyan baráti körük akivel össze költözhessenek. Ez mindként nemnél így van, és felesleges egymásra köpködni, mert szerintem azok várják el az önállóságot akik maguk is önállóak és azok értik meg jobban akik nem azok.
Aztán meg ne felejtsük el, hogy anyagilag jobban jár az a fiatal aki félretesz a fizujából és gyűjtöget, vagy a továbbtanulásra koncentrál hosszabb ideig.
Szerintem a nők legnagyobb baja ezzel az, hogy az anyák hajlamosak az otthon lakó fiút kiszolgálni míg a lányokat már ha felnőttek, befogják. Tehát az otthon lakó nő valószínűleg sokkal gyakorlottabb és egyedül is könnyebben eltartja magát mint az otthon lakó férfi. Idős, beteg szülők gondozása is a lánygyerekre szokott hárulni inkább.
De konklúzióként elmondhatjuk, hogy egyéni preferencia hogy ki mit vár el, miből enged, ráadásul minden eset más.
Szerintem 30 éves korra már lehet annyira gyűjtögetni h egyedül élhessen az ember, de addigra általában van partner is akivel meg pláne jobb külön élni a szülőktől.
Az önállóság és komolyság ott kezdődik amikor már nem az anyukád főz/mos rád és te felelsz a számlákért te intézed az előfizetéseket.
Szerintem ez mindkét nemnek vonzó h ha randi után tovább mennétek ne az anyuka mellett kelljen elosonni éjszaka és reggel az asztalnál azonnal megismerkedni a szülőkkel.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
19-es vagyok. Mi szükség ezekre az uszító kérdésekre? Engem úgy lehet uszítani a nők ellen az ilyen kérdésekkel, mint a neonácikat a cigányok ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!