Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy nőnél elfogadott egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nőnél elfogadott egy férfinél nem ha 30 éveden még szüleivel él és nincs egzisztencia kiépítve?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 5. 07:38
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
75%

Nézőponttól függ.

Ha valaki még mindig a patriarchális szemléletet nyomatja, akkor igen, a nőt majd elveszik, visz valamennyi pénzt a kapcsolatba, de az alapokat a férfinak kell megteremtenie.

Aki már elmozdult a feminizmus irányába: Nem, hiszen, mind a kettő ugyanolyan megítélés alá kell essen, attól hogy valaki nő ne legyen kevésbé életképes, önálló, mint egy férfi.

2017. ápr. 5. 07:44
 2/22 anonim ***** válasza:
75%
Egyébként ezért nem értem, hogy miért utálják ennyien a feminizmust, miért értelmezik ennyire félre, ha közben nem vágynak arra, hogy eltartsák a kis feleségüket, aki majd szül nekik jó sok gyereket, de leginkább otthonmarad a háztartásban, és minden meló rá hárul. A férfiak is jobban járnának ha a nők egyenlő megítélés alá esnének. Ehhez viszont sok minden kell. Ha én nőként kevesebb bért kapok, persze hogy a családfenntartás oroszlán része a páromra marad. Ha egyenlő fizetésünk lenne, az neki is könnyebbség lenne. Cserébe persze fel kell adni a családfő szerepet is, és elfogadni a teljes partnerséget. Megfelezni a házimunkát, közös döntésekre jutni. Ami a férfit egyedül is önállóbbá, a nőt kisimultabbá teszi.
2017. ápr. 5. 07:48
 3/22 anonim ***** válasza:
Szerintem ez mindkét nem esetében gáz. Mit csinált ennyi ideig, ha még semmire sem vitte? Bulizott és piált? Lusta tanulni, normális munkát keresni és önálló életet kezdeni?
2017. ápr. 5. 07:59
 4/22 anonim ***** válasza:
51%

Utolsó: nem feltétlenül piáltak és buliztak, de vannak akik félnek attól, hogy egyedül legyenek vagy nincs olyan baráti körük akivel össze költözhessenek. Ez mindként nemnél így van, és felesleges egymásra köpködni, mert szerintem azok várják el az önállóságot akik maguk is önállóak és azok értik meg jobban akik nem azok.

Aztán meg ne felejtsük el, hogy anyagilag jobban jár az a fiatal aki félretesz a fizujából és gyűjtöget, vagy a továbbtanulásra koncentrál hosszabb ideig.

Szerintem a nők legnagyobb baja ezzel az, hogy az anyák hajlamosak az otthon lakó fiút kiszolgálni míg a lányokat már ha felnőttek, befogják. Tehát az otthon lakó nő valószínűleg sokkal gyakorlottabb és egyedül is könnyebben eltartja magát mint az otthon lakó férfi. Idős, beteg szülők gondozása is a lánygyerekre szokott hárulni inkább.

De konklúzióként elmondhatjuk, hogy egyéni preferencia hogy ki mit vár el, miből enged, ráadásul minden eset más.

2017. ápr. 5. 08:12
 5/22 anonim ***** válasza:
Nem elfogadott.
2017. ápr. 5. 08:34
 6/22 anonim ***** válasza:
48%

Szerintem 30 éves korra már lehet annyira gyűjtögetni h egyedül élhessen az ember, de addigra általában van partner is akivel meg pláne jobb külön élni a szülőktől.

Az önállóság és komolyság ott kezdődik amikor már nem az anyukád főz/mos rád és te felelsz a számlákért te intézed az előfizetéseket.

Szerintem ez mindkét nemnek vonzó h ha randi után tovább mennétek ne az anyuka mellett kelljen elosonni éjszaka és reggel az asztalnál azonnal megismerkedni a szülőkkel.

2017. ápr. 5. 08:35
 7/22 anonim ***** válasza:
#4 félretenni a fizut albérlet helyett mindig is jövedelmezőbb megoldás lesz, de akkor ennyi erővel 50 évesen is éljen mamahotelben az ember? Mert úgy nem kell albérletet fizetni? Meg a továbbtanulás...ismersz olyat, aki 30 évesen azért lakik otthon, mert még tanul? Extrém ritka eset lehet. Én amint 23 évesen kézhez kapom a diplomát, félreteszem 3-4 havi fizetésem és különköltözök. Mire várnék? Mondjon akárki akármit, aki elég talpraesett, az már csak elvből sem fog 30 évesen otthon élni. Mondok is 2 példát: van egy 21 éves barátnőm, aki érettségi után kitanult egy jövedelmező szakmát pár hónap alatt, céltudatos és jól bánik a pénzzel, mostanra pesti belvárosi lakásban lakik a párjával és minden évben fullextrás helyeken nyaralnak(a pasi sem keres rosszul). Ellenpélda: 30 éves ismerősöm, van diplomája, 3 nyelven beszél, de recepción dolgozik és a szüleivel él, 22 éves pasija van. És még csak azt sem mondhatnám, hogy legalább így lenne boldog :D Persze az ő élete, ő dolga, de tanulság: aki akar, az tud, a többi csak kifogás...
2017. ápr. 5. 09:00
 8/22 anonim ***** válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

19-es vagyok. Mi szükség ezekre az uszító kérdésekre? Engem úgy lehet uszítani a nők ellen az ilyen kérdésekkel, mint a neonácikat a cigányok ellen.

2017. ápr. 5. 10:20
 9/22 anonim ***** válasza:
A nőkre nem mondjátok, hogy mamahotelezik, meg életképtelen, szűz lúzer, meg egyebek, akkor a férfiakra se mondjátok, mert 26 éves anyjával élő férfi vagyok, aki kiveri a fogatokat a mama hotelezésért. Ha nincs csajom minek éljek albérletben? Azért, hogy depressziós legyek a magánytól? Akkor inkább élek anyámmal, hogy ne legyek teljesen magányos.
2017. ápr. 5. 10:28
 10/22 anonim ***** válasza:
senkinél sem elfogadott
2017. ápr. 5. 10:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!