Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Manapság már tényleg ez az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság már tényleg ez az elfogadott normálisnak számító gondolat menet?

Figyelt kérdés

Férfi meg Nő kapcsolatba kezdtek már 2-3 hónapja együtt, a nő ad magára, vannak más férfi barátai is akivel beszélget tartja a kapcsolatot.

A nő pasia meg meg meri mondani hogy irigy, vagy félti hogy nehogy félre lépjen a csaj..

Na de a lényeg most jön. ilyenkor szokták mondani leginkább nők erősíteni, hogy Ne irigykedjen a férfi, hagyja had élje az életét a lány. -mit számit az félre kufircol, nehogy szóvá tedd és összetörd a kis szívét. magyarán vele vagy de te bekussolhtsz.

Nem teheti szóvá a férfi, ha már együtt vannak, állitólag komoly kapcsolatba, nem teheti szóvá a dolgot, vagy félve kell kérnie a kedves hölgyet hogy bocsi de komoly kapcsolat ezért nem lenne jó ha más férfiakkal lenne a háta mögött?.

Miért kell ilyenkor is a nőt erősíteni, védeni annyival hogy had élje az életét?. meg mindenféle hülyeséggel kimagyarázni h megfojtja a férfi..

És akkor ez a mentalitás megy a társadalomba, a férfi nem tehet szóvá semmit, kussba lehet, de a nőnek meg teret adni..

2016. aug. 30. 17:49
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
24%
Egyszer a volt barátnőm mondta nekem, hogy "de ő csak egy barát" én erre annyit válaszoltam, mi is úgy kezdtük. Semmi válasz nem jött erre, de az arca leírt mindent :(
2016. aug. 30. 17:53
 2/27 anonim ***** válasza:
15%

Ez ugrott be most:

[link]

2016. aug. 30. 17:55
 3/27 anonim ***** válasza:
87%
Ugyan ez elmondható a férfiakról is, hogy a nő "ne hisztizzen", ha a pasija más csajok társaságában szédeleg.
2016. aug. 30. 17:55
 4/27 anonim ***** válasza:
87%
3# Velemenyet osztom!
2016. aug. 30. 17:58
 5/27 anonim ***** válasza:
26%
Ha egy papucs vagy mert ezt megtehetik veled akkor meg is erdemled!
2016. aug. 30. 18:00
 6/27 A kérdező kommentje:
De miért kell ezt az "érzelmi oldalát erősíteni, alá adni a lovat? Hogy hát a Nő szegény törékeny hagy legyen már szabad, adjunk neki mozgás teret.. Miért kell ezt erősíteni? Nincs igénye senkinek se arra hogy ez ne így legyen? Hanem egy komoly kapcsolat arról szól hogy együtt vannak bizalommal, és tiszteletben tartják a másikat, s nem az hogy még mellette is tartunk kiegészítőnek mást..örömforrásként. De ha ennyire nem ismerik a kapcsolat fogalmát, akkor miért megy bele?.
2016. aug. 30. 18:01
 7/27 anonim ***** válasza:
100%

Életemben nem hallottam még senkitől ilyenről, max a neten olvastam ilyen sztorikat, névtelen oldalakon, képzelem, mennyi valóságalapja van.

Az, hogy vannak barátai, akikkel beszélget, az miért baj? Ezen nevetséges, ha hisztizik valaki, tök mindegy, hogy nő vagy férfi.

2016. aug. 30. 18:02
 8/27 anonim ***** válasza:
32%
Mi ebbe a nagy ügy? Előtted is szexelt mással, akkor most miért baj? Pár hét eltérés nem mindegy?
2016. aug. 30. 18:04
 9/27 anonim ***** válasza:
93%

Lehet velem van a baj, de baromira nem értem a gondolatmenetedet. Ellenben teszek egy próbát: szóval ha egy nő ad magára, és vannak fiúbarátai is, akkor tuti félrekefél, te pedig itt uszítani próbálod a "népet", hogy ezt ne hagyják.

Namost... Sok embernek vannak ellenkező nemű barátai. Egy párkapcsolatban pedig nem szép dolog elszigetelni a másikat. Remélem eddig tiszta. Ami még fontos, hogy ismerd meg a másikat, a viselkedését, és ha ez megvan, azonnal érezhető, ha gond van. Ha ez felmerül, beszéld meg vele. Ha nem sikerül megoldani, akkor keress mást, tiszta lappal. Ennyi.

Ha folyton pattogsz, hisztizel, összeesküvéselméleteket gyártasz, csak elüldözöl mindenkit, és nevetségessé teszed magad.

2016. aug. 30. 18:04
 10/27 A kérdező kommentje:
Komoly kapcsolatrol van szó ügyifogyi! s a kérdés lényege nem az, hogy megcsalta, ha nem jött volna át.
2016. aug. 30. 18:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!