Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Manapság már tényleg ez az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság már tényleg ez az elfogadott normálisnak számító gondolat menet?

Figyelt kérdés

Férfi meg Nő kapcsolatba kezdtek már 2-3 hónapja együtt, a nő ad magára, vannak más férfi barátai is akivel beszélget tartja a kapcsolatot.

A nő pasia meg meg meri mondani hogy irigy, vagy félti hogy nehogy félre lépjen a csaj..

Na de a lényeg most jön. ilyenkor szokták mondani leginkább nők erősíteni, hogy Ne irigykedjen a férfi, hagyja had élje az életét a lány. -mit számit az félre kufircol, nehogy szóvá tedd és összetörd a kis szívét. magyarán vele vagy de te bekussolhtsz.

Nem teheti szóvá a férfi, ha már együtt vannak, állitólag komoly kapcsolatba, nem teheti szóvá a dolgot, vagy félve kell kérnie a kedves hölgyet hogy bocsi de komoly kapcsolat ezért nem lenne jó ha más férfiakkal lenne a háta mögött?.

Miért kell ilyenkor is a nőt erősíteni, védeni annyival hogy had élje az életét?. meg mindenféle hülyeséggel kimagyarázni h megfojtja a férfi..

És akkor ez a mentalitás megy a társadalomba, a férfi nem tehet szóvá semmit, kussba lehet, de a nőnek meg teret adni..

2016. aug. 30. 17:49
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
9%
Az egészben a legrosszabb, hogy egy nő könnyen talál lelki sebezhető pontot egy férfin és ők gondolkodás nélkül megtámadják azt a pontot ha úgy adja a helyzet, de a férfi ne baszogassa a nő lelkét mert törékeny.
2016. aug. 30. 18:06
 12/27 anonim ***** válasza:
95%

Ennek az irománynak semmi értelme. Mi köze van a félrelépésnek a férfibarátokhoz? Most akkor ha valaki kapcsolatba lép, akkor egyből szakítsa is meg a kapcsolatot az ellenkező nemű barátaival? Mi a franc? Férfi vagyok de nem értem ezt az idióta gondolatmenetet.. Nekem is vannak női barátaim, évek óta, ha a barátnőm ezen hisztizne, nem lenne a barátnőm, tudod kinek kell egy pananoid idióta, aki képtelen megbízni bennem. Attól még, hogy te nem szocializálódtál nők között és képtelen/alkalmatlan lennél normális baráti kapcsolatokra az ellenkező nemmel, attól még vannak akik képesek rá.

Nyilván senki sem biztatja a másikat, hogy "menjél édesem d.ugjál már félre, attól majd jól érzed magad", hacsak nem valami fétis, ellenkező nemű barátokon hisztizni meg ostoba dolog, egyszóval nettó f.aszság, amit írsz.

2016. aug. 30. 18:08
 13/27 A kérdező kommentje:
11. így van! ez lenne a lényege, jól meg fogalmazta, s a kérdésem erre alapozódik, hogy erre a mentalitásra adnak erősítik, hogy ez így van helyén.
2016. aug. 30. 18:09
 14/27 anonim ***** válasza:
93%
Jajj ugyanmár. Nyilván, ha annyira komoly az a kapcsolat, csak érzed, hogy szeret a párod vagy nem? Komoly kapcsolat? :-D Ahol nem ismerem annyira a páromat, hogy tudjam xy valóban csak egy barát vagy a 2. Számu pasi.
2016. aug. 30. 18:10
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

A komoly kapcsolat nálam arról (is) szól, hogy tudom, hogy mi ketten tartozunk össze, se részemről, se az ő részéről nincs más, aki potenciális partnerként szóba jöhetne. Magyarul megbízok abban az emberben, akivel "komoly kapcsolatban" vagyok. Rossz lehet egész nap rettegni, hogy vajon kivel mikor csal meg a párod..... Ha engem ilyen ribinek nézne a barátom, akkor nem lenne túl hosszú életű a kapcsolatunk.

Az meg, hogy ki mennyire keresi a másikban a fájó pontot, ahol belerúghat, tök személyfüggő. Én pl életemben soha nem ártottam senkinek szándékosan, engem meg nagyon sok pasi bántott direkt. Nyilván van olyan nő is, aki élvezi, ha bánthat másokat, de nem kéne pár ilyen rosszindulatú ember alapján megítélni a komplett női nemet. Bezzeg a pasik felháborodnak, ha a nők pár elmebeteg miatt mindegyiküket potenciális erőszakolónak vagy szatírnak nézi :D Mindkét nemben vannak idióták, meg normálisak.

2016. aug. 30. 18:15
 16/27 aperitif ***** válasza:
100%
Most őszintén, mennyire komoly az a kapcsolat, ahol két-három hónap után már csal az egyik fél, vagy ahol azért irigykedik, mert a másik ad magára, és vannak barátai, akikkel beszélget? Éretlen gyerekek komolytalan kapcsolata. Lapozzunk!
2016. aug. 30. 18:16
 17/27 A kérdező kommentje:
Nem rólam van szó, és nem a kapcsolatról, hanem arról hogy vélekednek emberek komoly kapcsolatról, azt erősítik amit a 11. válaszoló írt.
2016. aug. 30. 18:25
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Most akadj le a 11-esről, és olvasd végig a többi választ!

Esetleg ha nem csak azt hallanád meg, amit akarsz, mert épp erősíti a tévképzeted, pontosabb képed lenne a nőkről. Is.

Gondolom 11-eske is te vagy, más e-mailről. ;)

2016. aug. 30. 18:47
 19/27 A kérdező kommentje:
Te beszélsz a tév képzetekről?:D Nem, képzeld, e között a sok válaszoló közül ő volt kb az egyetlen aki megértette a kérdés lényegét
2016. aug. 30. 18:51
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy megértette, mert neki is gondja van a nőkkel való kommunikáció terén.

Két picsogó férfi megtalálta egymást, nagyszerű! :)

2016. aug. 30. 18:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!