Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nézik le ennyire a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nézik le ennyire a bolti eladókat a férfiak?

Figyelt kérdés

Eladó-pénztárosként dolgozom diákszöveten keresztül, egyetem mellett.

Sajnos vidéken nincs annyi lehetőség, mint Budapesten, ráadásul ismerőseim sincsenek (se a szüleimnek) hogy berakjanak valami menő céghez irodába gyakornoknak.

Egyébként pszichológus és joghallgató is dolgozik ott, szóval itt tényleg nincs nagyon lehetőség protekció nélkül, hiába van pl. nyelvtudásom.

2017. dec. 9. 22:40
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
79%
Nem derült ki a kérdésből, milyen tapasztalatokra alapozod ezt az összes férfira érvényesnek hangzó megállapításodat.
2017. dec. 9. 22:55
 12/30 anonim ***** válasza:
70%

Miben merül ki ez a nagy lenézés?

Nem kezdeményeznek vagy épp alpári módon teszik? Eleve egy üzletben nem feltétlenül az értelmiségiek terephelye ismerkedésre, esetleg a sz.ar melóból azt a következtetést vonják le, hogy kevéssel is beéred.

De amúgy én pont azt vettem észre, hogy a pasikat sokkal kevésbé érdekli hogy mennyire sikeres a nőjük, mint fordítva. Nálunk ha jól néz ki akkor lehet akár utcaseprő is.

2017. dec. 9. 22:55
 13/30 Heart of Darkness ***** válasza:
0%
Nemrég volt egy ilyen kérdés.. Azt is te írtad ki?
2017. dec. 9. 22:57
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha úgy is lesz diplomád és normális vagy mit érdekel,hogy ki mit gondol?

Nekem is van,meg három szakmám és díszbaromfit fogok tenyészteni...

Tökre nem érdekel ki mit gondol,igen és a tyúk az xarik...

2017. dec. 9. 23:16
 15/30 anonim ***** válasza:
88%

most nem azért.. de ha egy szép bolti eladó lányt látok, és ő is küldi a jeleket.. pl mosolyog, és nem illendőségből, hanem azért mert bejövök neki, akkor simán beszélgetek vele is.. de nekem ez munkahely függő.. mindenkihez van 1-2 kedves szavam, és ha viszonozzák akkor lépek tovább.

engem nem érdekel ki hol dolgozik, ugyanis egy takarítónő is lehet értékes ember.

2017. dec. 9. 23:17
 16/30 anonim ***** válasza:
2017. dec. 9. 23:23
 17/30 anonim ***** válasza:
24%
Én nem nézek le senkit, de velem pl egy bolti eladó sem akarna összejönni :(
2017. dec. 9. 23:39
 18/30 anonim ***** válasza:
73%
Nem tudom, ezt honnan veszed kérdező, én sose néztem le egy lányt se emiatt (bár tény hogy árufeltöltő már voltam, de ha nem lettem volna, akkor sem néznék le senkit)
2017. dec. 10. 00:29
 19/30 anonim ***** válasza:
64%

Nem ismerjük mi véletlen egymást? :D Én is melóztam egy időben ilyen helyen még tavaly az egyetem mellett, mert nem akartam diákhitellel meg a szüleim lehúzásával szórakozni, és időm is engedte...

Egyszerű sztereotípia az egész. Amikor pultoztam, akkor is kaptam az ívet, árufeltöltőként is mentek az epés megjegyzések, meg az összesúgások a kiscsalád által, hogy "látod, ő nem tanult"... Sok diákmelónál eszébe sem jut az embereknek, hogy az nem a rendes munkája, hanem csak szeretne normálisan pénzt keresni a tanulmányai mellett is. Arról nem is beszélve, hogy nálam a nyelvtudás, a számítógépes tudás és minden nincs dokumentálva és kimerül egy nyamvadt B2-es angolban. Nincs ECDL-em, meg vizsgám, meg tudja a bánat, mi kell még, értelemszerűen küldenek is pakolni általában, hiába beszélek amúgy 3 nyelvet társalgási szinten, és tudok minimálisan programozni, adatbázisokat kezelni és társait. Legalábbis diákszövetkezeten keresztül nem így működik, kapcsolataim pedig nincsenek ehhez még.

Én csak azt kérdezném, hogy ha te is tudod, hogy ez átmeneti, ha te is tudod, hogy több vagy és több is leszel ennél, mi a búbánatért veszed magadra? Tökjó köcsögszűrő, semmi értelme olyanokkal ismerkedni, akik lekezelőek veled, mikor az adott pozícióban dolgozol, annak ellenére, hogy mondjuk értelmesen nyilvánulsz meg és nem is tudnak ezenkívül mást rólad.

2017. dec. 10. 01:11
 20/30 anonim ***** válasza:
74%

Én nem nézek le senkit a munkája miatt - tulajdonképpen nem szégyen a munka, szégyellje magát az, aki nem fizeti meg kellőképpen!!! - sőt, kifejezetten szeretem, ha az eladó lány/hölgy dekoratív megjelenésű, és kedves, aranyos, mosolygós.

Itt is van pár bolti eladó lány, lány, aki tetszik, de már foglaltak, vagy "nem lennék elég jó neki".

2017. dec. 10. 01:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!