Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nézik le ennyire a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nézik le ennyire a bolti eladókat a férfiak?

Figyelt kérdés

Eladó-pénztárosként dolgozom diákszöveten keresztül, egyetem mellett.

Sajnos vidéken nincs annyi lehetőség, mint Budapesten, ráadásul ismerőseim sincsenek (se a szüleimnek) hogy berakjanak valami menő céghez irodába gyakornoknak.

Egyébként pszichológus és joghallgató is dolgozik ott, szóval itt tényleg nincs nagyon lehetőség protekció nélkül, hiába van pl. nyelvtudásom.

2017. dec. 9. 22:40
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
92%
Nem nézik le szerintem, csak máshol ismerkednek, nem a boltban.
2017. dec. 9. 22:43
 2/30 anonim ***** válasza:
37%

A nők is lenézik, ne félj.

De ne foglalkozz velük, jó munka ez átmenetileg, annyira nem hajtják ki a beled, mint pl. az ázsiai eredetű magyar gyárakban vagy ilyesmi. Kisboltban vagy amúgy, vagy hipermarketben?

3/30 anonim ***** válasza:
61%
Miért foglalkozol azzal, aki lenéz? Örülj neki, hogy nem akar tőled semmit, legalább megkíméled önmagadtól. Én örülök neki, hogy a műkörmös plázacicák semmibe vesznek, mert legalább nem kell rájuk elpazarolnom egy gramm energiát sem. Azzal foglalkozz, aki megérdemli.
 4/30 anonim ***** válasza:
85%
Ne akard megérteni, hogy miért olyanok az emberek, amilyenek, mert úgyse fogod tudni. Csak fogadd el, hogy vannak ilyen emberek, de ne vedd magadra a megvetésüket.
2017. dec. 9. 22:45
 5/30 A kérdező kommentje:

*diákszövetkezeten :D

Multinál, de voltam már több helyen. Ahova időpontot kapok.

2017. dec. 9. 22:47
 6/30 anonim ***** válasza:
34%
Te egy másik bolygón élhetsz. Nálunk a nők nézik le a boltban dolgozó férfiakat, meg úgy általában minden munkahelyet, ami nem magas presztízsű.
2017. dec. 9. 22:47
 7/30 anonim ***** válasza:
92%
Az igaz, hogy nem ott ismerkednek a srácok, de ez nagy részben rajtatok is múlik. Megveszem a cuccaimat, megyek a kasszához. Egy attraktív hölgy a pultban. Látom rajta, hogy kivan a f...a (mármint ha lenne neki) a sok hülyével és hogy mikor ér már véget a nap. Nem szeretném még az én "hülyeségemmel" is terhelni.
2017. dec. 9. 22:49
 8/30 anonim ***** válasza:
29%

Valahogy úgy érzem te is többre tartod saját magad, ezért érint ez kellemetlenül.

Lesz még jobb ne aggódj, csak még nem tartassz ott.

2017. dec. 9. 22:52
 9/30 anonim ***** válasza:
77%
Azért, mert szerintük alja munka. Valóban nem egy főnyeremény, de nem ezt fogod csinálni életed végéig. Azt nézd, hogy legalább dolgozol valahol, és nem apuci pénzel. Úgy könnyű, ha nagy anyagi háttér van vagy kapcsolatok, de ez nem mindenkinek adatik meg. Én is diákmelóztam már üzletekben, de nem éreztem kínosnak, mert saját magam kerestem meg a pénzt, nem kellett kérni, hanem megdolgoztam érte. Nekem jó érzés a munka gyümölcse, hiába nem álom meló. Pénz pedig kell, főleg egy egyetemistának. Legalább te elmondhatod magadról, hogy megdolgoztál ezért a pénzért és hidd el, kétszer annyira tudod becsülni a pénzt, mint mások, akiket vagy eltartanak vagy protekciós helyük van :)
 10/30 anonim ***** válasza:
93%

Nem nézem le, sőt nagyon szimpatikusak tudnak lenni.

F31

1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!