Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Hogyan viselkedjen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Hogyan viselkedjen egy csúnya nő?

Figyelt kérdés
A tanácsotokra vagyok kíváncsi. Legyen magabiztos,akár harsány,halassa a hangját, vagy legjobb, ha visszafogottabb, csendesebb lesz és elvonul és nem villog annyira. Ugyanis ha harsányabb,akkor feltűnik az embereknek, nagyon sokat "lecsúnyanőzik", de viszont jobban kiéli magát. Milyen a megfelelő magatartás egy gyengébb külsejű nőnek?

2017. dec. 8. 15:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
89%
Ahogy akar.
2017. dec. 8. 15:38
 2/12 anonim ***** válasza:
82%
Utálom a hangos, harsány nőket.
2017. dec. 8. 15:40
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Adjon magára és dolgozzon a kisugárzásán. Egy szép lélek és belső bárkit megszépít. Felejtse el ezt a "csúnya nő vagyok" baromságot. Aki harsány, tenyérbemászó annak taszító a kisugárzása.
2017. dec. 8. 15:49
 4/12 anonim ***** válasza:
57%
Harsány, ronda nő = anti-farok-mágnes
2017. dec. 8. 16:33
 5/12 anonim ***** válasza:
93%
Legyen humorérzéke,lehessen vele jókat nevetni, legyen jó beszélgető társ.
2017. dec. 8. 16:55
 6/12 anonim ***** válasza:
77%
Egy harsany ronda (mondjuk meg dagadt is) nonel nincs rosszabb. Ezek altalaban full rosszindulatuak is, szornyu komplexusokkal. Miert nem viselkedik normalisan ahogy akar? Kedvesen? Mert ugy normalis embereket is vonzana be es a kedvessege/jelleme kifejezne a belso szepseget ami sokakat megfogna? Neeem inkabb szerintem is jobb a harsany! Amugy voltam mar egyutt (nem 1-2 honapig hanem 5 evig) olyan lannyal akit objektiven nezve nem tartottam a legszebbnek de szamomra teljesen megszepult a szemelyisege/lenye miatt, nagyon aranyos volt. Persze csunyanak sem mondanam, szerintem ha valaki igenyes nem lehet egyszeruen “ronda”.
2017. dec. 8. 17:35
 7/12 anonim ***** válasza:
58%
Ja, régebben sokat dolgoztam esküvőkön, céges rendezvényeken és ahogy megérkeztem, körülnéztem és már tudtam is, ki fogja pokollá tenni az estémet. Ezek a részeg, hangos, kövér, közönséges nők egyszerűen... Aztán ment a drámázás, ha nem mozdult rájuk az ember. Még rosszabb, ha többen vannak egy csoportban.
2017. dec. 8. 17:53
 8/12 anonim ***** válasza:
53%
Egy normális nő válogathat a férfiak között, akárhogy is néz ki.
2017. dec. 8. 18:35
 9/12 anonim ***** válasza:
53%
Magabiztosan es termeszetesen. Akar szep akar ronda.
2017. dec. 8. 19:13
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

A "csúnya" szó csak azt jelenti, hogy nem találta meg azt, akinek pont így tetszik. Adj egy kis időt a pasasoknak, hadd vegyék észre az értékeidet, ééés menj hozzájuk közelebb, hogy feltűnjön nekik a meleg szíved és a sugárzó intelligenciád.

Aki krumplis pogácsaként kezeli magát, azt a környezete is krumplis pogácsaként fogja kezelni. Aki pedig Sacher tortaként -az utóbbi sütinek igen kellemes és értékes a beltartalma is, ha érted, mire célzok- azt Sacher tortaként.

A harsányság mindenképp viszolygást okoz, az, ha ki mersz állni magadért, és meg mersz védeni másokat, az pozitívum.

Az tény, hogy a ruhatárát/fodrászát/sminkjét/stílusát stb tudatosan kell megválasztania, magára, beleértve az egészségét is, többet érdemes adnia.

2017. dec. 8. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!